Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

@ G@W

Jesi probao WF? Za ff ne mogu nista da kazem jer sam odavno na wf i radi normalno. Cinjenica je da je cist chrome (bez addona i sl.) malo brzi od wf (sa addonima) i to je to, jedina razlika koju primecujem izmedju ta 2 pretrazivaca. Jednostavno sam navikao na wf sa svim dodacima pa me mrzi da sam prelazim na chrome i jurim dodatke, budzim sta mi treba..

Chrome npr. nema nativni smooth scroll i to mu je veliki minus.

Ja imam problem koji sam jutros primetio sa google maps, ucita mi mapu i onda odjednom crn ekran, probao sam da iskljucim sve adonove opet isto, takodje brisanje kolacica i kes memorije, interesantno je kad odem pre safe moda onda maps radi normalno, nemogu da izvalim sta ga to zeza kad normalno startujem mozzilu, ako moze pomoc?

Capture.JPGCapture1.JPG

reinstall sam morao da odradim, najgora moguca varijanta
jos nesto sam hteo da pitam posto sad setapujem ponovo ff, kako da iskljucim da kad mi krene download ne otvara automatski downloads window

Kod mene po default-u ne otvara. :D

Izasao WF 31.. laguje nesto, prvi put posle 6 godina da sam se iznervirao zbog FF/WF pretrazivaca. Mozda ovo neko nece ni primetiti ali navikao sam da ff/wf klizi, sada nesto ''zapinje'' u nekim situacijama (sa oko 20 tabova).

@ G@W

Jesi probao WF? Za ff ne mogu nista da kazem jer sam odavno na wf i radi normalno. Cinjenica je da je cist chrome (bez addona i sl.) malo brzi od wf (sa addonima) i to je to, jedina razlika koju primecujem izmedju ta 2 pretrazivaca. Jednostavno sam navikao na wf sa svim dodacima pa me mrzi da sam prelazim na chrome i jurim dodatke, budzim sta mi treba..

Slabo sam na Windowsu. Na Linuxu su Opera, Chrome i Firefox 64-bitni. Problem sam donekle resio tako sto sam produzio vreme pre nego sto izbaci scipt error sa 10 na 20 sekundi. To je valjda tako zbog sigurnosti...

Batalio sam 31 i presao na WF30.. radi mnogo brze i bez laga, 31 je raspad.

Kakav problem imaš sa FF-om? Ja ga isključivo koristim nakon Opere 12 i nemam nikakvih problema sa njim, uključujući i verziju 31.

Mislio sam na WF, vec godinama koristim samo tu verziju i nikada nisam imao ovakve probleme (neko stucanje, lag, uopste neka cudna sporost). To vazi samo za WF31, vratio sam se na 30 i sve je ok.

Zaboravio sam da dodam i seckanje videa na YT posle promotavanja u 31.

Poslednja izmena:
Evo ja sam presao na Nightly i za sada sam zadovoljan. :)

Imam cudan problem sa google pocetnom. Kad kod ukucam google.com on prebacuje na google.rs, medjutim, problem je u tome sto kada pokusam da predjem na google.com klikom na "Користи Google.com" dole u desnom uglu on ucitava Google Hrvatska?!

FF31

EDIT: Obrisao sam sve kolacice vezane za google jer sam video da u incognoto modu radi kako treba i sad je sve u redu :) Stvarno ne kapiram kako je ono bilo moguce..

Poslednja izmena:
Pozdrav. Imam problem sa Firefox-om. Nece da mi ucita Google Play,dok Chrome hoce. Da li neko zna u cemu je problem?

Cash, cookies za početak izbriši. Kod mene radi.

Brisem i cache i cookies redovno sa CCleaner-om

@ DeRadicci
Ne prikazuje nista,samo vrti onako.

Pogasi ekstenzije sve redom. Pa probaj.

Nekim cudom proradi. Ko ce znati sta je bilo u pitanju. Ipak, hvala vam na savjetima.

Ne prikazuje mi odjednom comments na Youtube-u, ne znam sta bi mogao biti problem?
Nista nisam dodavao od addonova.

Instalirao sam ovu verziju 32 i sad kada god otvaram neku stranicu na guglu, meni otvori u novom tabu.
Kako da resim da ne otvara u novom vec u istom?!

Zasto kada otvorim "New Private Window" ono mi vrati na "obican window"?

Poslednja izmena:
Kako vam radi epub reader addon na Waterfox-u? Meni ne prikazuje pojedine slike...

Od update-a na 32 nece da ucita automatski username i password-ove.Radi samo jednom prvi put kad upalim firefox posle nista.Probao sam dupli klik i prvo slovo username-a ali ne reaguje.Jel se desava ovo jos nekom?

Vrh Dno