Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Meni AdBlock koci FF, sve je updateovano. Ne znam koji slican blocker ima da probam?

Ima i urlfilter addon. Ja ga koristim jer manje zauzima memoriju.

da li neko ima problem sa belom vodoravnom tankom linijom duz celog sajta, i to samo na nekim sajtovima, ne znam u cemu je fora, ranije se to nije desavalo

AdGuard :)

Da li i kod Vas FF kada zauzme memoriju, oslobadja je tek kada se ugasi? Recimo, imam ukljuceno 10 tabova i oni zauzmu 1 GB rama, iskljucim 9 i FF nece da oslobodi memoriju nego i dalje drzi 1GB.

Malo oslobadja gasenjem tabova, definitivno ne mozes osloboditi sve u toku samog rada.

Smanjio sam Cache, videcu sad kako se ponasa. Hvala!

Pokreni FF u safe mode pa proveri zauzeće. Verovati ti neki od dodataka pravi problem (meni je razlika između pomenuta dva tri puta)

firefoxproblem.jpg

Zasto se javljaju ove linije u gornjem desnom uglu???
Kad minimiziram i vratim,one nestanu.:zgran:

Prilozi

• about addons-memory.jpg
    about addons-memory.jpg
    193.1 KB · Pregleda: 134
Je*eni FF :smash:
Gde i kako da vidim tabove sa drugih uredjaja?

Je*o sam se dva sata da namestim sync koji su "pojednostavili" a sada nigde ne nalazim tabove sa drugih uredjaja

WF 30.. nesto su menjali i usitnili al' moram da procenim koliko mi smeta za sada :d

Ne svidja mi se bas sto su presli na ovaj interfejs kao kod "hromog"...
Inace koristim Waterfox vec 2g., i bas sam se navikao na onaj predjasnji

Realno, na interfejs se naviknes za dva dana. Vec sam i zaboravio kako je ranije izgledao. :D

Jeste, ali ipak mi je bio drazi... :p

I meni je bio bolji interfejs do ove verzije. Ali ajde kao da probam da se naviknem mada mi za sada neke stvari smetaju toliko da razmisljam da vratim 29.

Vrh Dno