Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Tools/Security/Passwords/Exceptions i izbrisi yahoo sa te liste.

Firefox sync-nemoguća misija

nanovo sam uradio sistem,kako da sačuvam bookmarks,pasword,etc. tako da sledeći put kad dižem sistem na istom ili na drugom računaru imam te podatke
napravio sam nalog davno ali zaboravio sam šifre i sve ostalo imam samo e mail
uđem u

šta dalje posle ovoga

Poslednja izmena:
Sinoc sam bas to uradio i upalilo je

Imam gmail manager i do pre neki dan je sve radilo OK, a onda je odjednom počeo da traži password i kad ga unesem on ga ne prihvati bez obzira što je ispravna šifra i kad ponovo ubacim, opet ista priča, jednostavno ne poznaje šifru!? Instalira i gmail notifer, isto!? I dalje normalno ulazim u nalog, ali više me ovi programi ne obaveštavaju o novim porukama. Ima li šanse da se to popravi?

Desava mi se kada kliknem na neki link tipa bit.ly otvara mi nekakav LinkBucks.com i moram da kliknem Skip this Ad da bi mi otvorilo link ili da obrisem u adress baru taj linkbucks deo koji se pojavi u linku. Sta je to? Testirao sa Eset Smart Security 7, Malwarebytes' Anti-Malware, iz windowsa onim programom za nalazenje malwera i sa jos jednim programom i nista ne nalazi. Resetovao sam Firefox i opet isto. Kada pokusam recimo iz Internet Explorera da otvorim takav link ide error 404. Kako da uklonim taj linkbucks?

Poslednja izmena:
Ne mozes da uklonis, to je nacin na koji bit.ly zaradjuje pare. Nema veze sa tvojim kompjuterom ili browserom.

ima skripta za greasemonkey koja zaobilazi bit.ly i slične stvar

Jel probao ko ovo?

Sinoc mi odjednom izleteo ovaj tab, moguce dok sam bio na rutrackeru ili u zalivu.

Mrzim da instaliram nepotrebno djubre :d

Jutros sam upalio Firefox, prošli su neki mali apdejtovi, nisam stigao da vidim šta je i primetio sam nakon toga da se promenio font u Bookmarks Sidebar. Da li neko zna o čemu se radi ili kako da podešavam font za taj deo?

U poslednjih mesec dana imam problem sa skidanjem filmova as youtube-a. Tačnije ne mogu nikako da skine klip u 480p i 1080p rezolucijama. Za skidanje koristim download helper. Pre jedno mesec dana DownLoad Helper mi je počeo nuditi neke formate čudnih naziva da skidam, a i promenio se i naziv za 320p rezoluciju (sada je medium). Pretpostavljam da se nešto promenilo na YT(otprilike u to doba su promenili mesto gde se bira rezolucija), al' ko zna, možda je i do download helpera. U svakom slučaju otišao sam u settings i probao da poisključujem sve osim osnovnih formata, ali nije upalilo i dalje mi ne daje opciju za skidanje u 480p i 1080p.
Zna li neko kako da rešim problem?

Ne mozes da resis, youtube je uklonio mogucnost skidanja tih rezolucija. Treba sacekati eventualno resenje.

postoji li neki dodatak da mogu da slikam internet stranicu celu kompletnu bez obzira sto se ne vidi na monitoru, drugo da slikam samo onaj deo koji sam zumirao tj. koji je vidljiv u samom browser-u na monitoru. Mozda sam malo zakomplikovao.

Za ovo drugo, koristi Windowsov Snipping Tool. Ne znam za prvo.

EDIT: Uvek mozes "Save As" stranicu sajta, ako mislis za stampu. Tako ce "kompletna" rezolucija biti snimljena.

Poslednja izmena:
Ve®sus@ Ne treba mi za stampu vec da izvlacem sliku, marxista@ aktivirao sam Abduction ali mi ne daje save page as image, ali nema veze nasao sam nesto drugo FireShot isto vrsi posao. Imam drugi problem skoro sam instalirao svez OS i sve je bilo uredu ali prvi update firefox-a napravi mi problem ne daje mi Undo close tab. Kako da resim ovo?

Imam problema sa youtube-om prilikom pustanja nekada ide normalno a nekada zaglavi. u cemu je problem.

Poslednja izmena:
Vrh Dno