Šta je novo?

Mozilla Firefox 9

Pa nije brzi ne znam ni ja koliko, Waterfox je x64 verzija Firefox-a i mora biti brzi za oko 5%..

Hsv, jel rade na waterfoxu adonovi tipa greasemonkey i slicni...?

Seizmos, ne znam za taj addon. Mislim da sam imao ranije ali nisam koristio, ali dosta addona radi.

rade svi.....probao sam greacemonkey i radi, a na sajtu waterfoxa pise da svi addonovi sa firefoxa rade....

Ja cu posle malo da testiram pa cu da vratim info kakav je u odnosu na ovaj ff 9.01.

Ma idi bre, surf je pravo uzivanje ,) posle invalidne 3.6 verzije :d

Evo i ja sam par casova testirao 9.0 waterfox, primetno brzi od standardnog ff, adonovi rade svi koji rade na verziji ff v9, jedino treba videti da li se javlja lag nakon vise sati konstantnog surfa, taj lag i cekanje kod ff bas ubija i to je ono sto masu otera sa ovog web browsera...

Meni je bukvalno ceo dan upaljen WF sa 12 tabova, od toga 3 YT, ima laga ali je to smesno u poredjenju sa 3.6 ff kada je lag bio po 3-5 sec. kada prelazim sa taba na tab :d

Tu verovatno veliki posao radi i SSD, pošto ja takvih problema sa lagovima nemam.

trebalo bi da sve sto je otvoreno trenutno stoji adresirano u ram memoriji, te saltanje izmedju tabova treba da ide brzo bez obzira kakav hdd bio, mislim da oni kubure jako dugo sa lagom raznih vrsta , nekad radi tako da sve jednostavno leti a nekad mu ne mozes nista osim da zevas u kruzic i cekas da otvori stranicu...

danas probao Firefox 10 beta 1, i wow ! napokon brzo, bez glitcheva i bugova ,

*izivinjavam se za off ^.^

I meni se svaki put tako ucini dok se final ne pojavi i dok ne krenem da ga opeglavam ceo dan pa krenu lagovi.....

Aurora Betaalis :D :D :D

Evo i ja sam par casova testirao 9.0 waterfox, primetno brzi od standardnog ff, adonovi rade svi koji rade na verziji ff v9, jedino treba videti da li se javlja lag nakon vise sati konstantnog surfa, taj lag i cekanje kod ff bas ubija i to je ono sto masu otera sa ovog web browsera...

Ja evo pola sata koristim Waterfox i vidi se da je brzi od ff-a. Tako da ovo postaje moj default browser.

I on guta ram jos vise od ff ali vecini je to manje bitno jer retko ko ima manje od 4gb sistemske memorije.

I on guta ram jos vise od ff ali vecini je to manje bitno jer retko ko ima manje od 4gb sistemske memorije.

Ne znam u kom ce se pravcu browseri razvijati i evolouirati u buducnosti ali se svakako slazem da je zauzece memorije sve manji problem , sto zbog generalno brzih memorija , sto zbog toga sto svi imamo sva vise RAM-a . Nekako to postaje sve manje pitanje

Ja evo pola sata koristim Waterfox i vidi se da je brzi od ff-a. Tako da ovo postaje moj default browser.

Guta malo vise rama jer je x64 ali je definitivno najbolji pretrazivac koji sam probao :D Brz skoro kao chrome a sa ovim temama i addonima izgleda lepo i funkcionalan je u pm :D
Konacno surf bez laga.

Nek guta, ako mu 8 giga rama nije dovoljno, stavicemo jos 8.

Ne radi IE Tab (Plus, V2, + ) u Waterfoxu. :(

Sad ste me zaintrigirali sa waterfoxom, moracu da probam.
Posto sam na mobu trenutno pa ne mogu da proverim, jel moze neko da mi kaze da li moram bookmarks i add-on-ove rucno da dodajem ili ce ih waterfox sve sam prepoznati?

Takodje ako neko koristi ssd i wf/ff da mi kaze kolike su realne razlike? Imam 4GB rama bez neke zelje da uskoro radim upgrade a ram mi je bitan (tj skoro pa popunjen na svako malo). Pa ako nema realne razlike u brzini na SSDu, i plus zauzece memorije dosta vece, da se ne cimam za dzabe sa wf-om :)

Meni je sa ff 3.6 :d waterfox sve sam preuzeo :) Bukvalno sam samo neke nove teme skinuo.
Garson, jel toliko bitab taj IE Tab? Nikada cuo za taj addon..

Mene interesuje kad ce Pale Moon 9 da izadje. :)

Nazalost lik je izgleda ozbiljnije zaglavio jer je izgleda firefox jos na 8-ici prilicno izmenio kod. To mi je bas steta jer je njegova SSE 32bit verzija bila idealna za moj prastari sistem, tako da jos uvek vozim njegov 7.0.1 SSE 32bit koji je zadnji do sad.

Nazad
Vrh Dno