Šta je novo?

Mozilla Firefox 1.05 FINAL

IE(Maxthon) se oslanja na Micro$oft Java Virtual Machine. FF i Opera s druge strane koriste Sun-ovu Javu

Poslednja izmena:
@Calibra
Mislio sam na probleme sa kešom a i na ukupno ponašanje browsera na brzoj vezi.

@MadMan
Nije bezbedno koristiti Javu.

Busan je i FF kao i IE... da nije nebi izbacivali zakrpe na svakih 7 dana... mada najvise napasti danas napada IE tako da je koliko toliko bezbedniji.

Danas mi je FF sam prijavio da ima nova verzija za update pa sam instalirao 1.0.6 i za sada nemam nikakvih problema sa extenzijama (koristim samo tri).

Edit

Evo, upravo sam na drugoj particiji uradio update na 1.0.6 i ubiJo mi je dve od tri extenzije. :(

EDIT
Uspeo sam da namestim da radi extenzija za tabove. :S:

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
naravno, ti to znas bas onako pouzdano :d

Ajd pojasni malo sta si hteo da kazes

edit: Aha, tek sad videh sliku

Poslednja izmena:
BojanBG je napisao(la):
Busan je i FF kao i IE... da nije nebi izbacivali zakrpe na svakih 7 dana... mada najvise napasti danas napada IE tako da je koliko toliko bezbedniji.
FF je neuporedivo bezbedniji upravo zato shto se redovno updateuje. Koliko je ono beshe proshlo vremena od poslednjeg updatea IE, dve godine? :d

Ma kakav Internet Explorer, vi mora da se šalite... Ne znam koji je brži, ali na 2+GHz trenutne prosečne brzine kućne mašine ne verujem da se to primećuje. Troši dosta memorije, to baš ne štedi, ali opet, radi savršeno i na mašinama sa 128Mb ram-a pod XP-om. Čak i bezbednost ako stavimo na stranu, udobnost u radu je maksimalna, posebno sa brzim linkovima pri paralelnom otvaranju nekoliko stranica u isto vreme... ;)

Elem:

What's New 1.0.6

Firefox 1.0.6 is a stability update. We recommend that users upgrade to this latest version.

Here's what's new in Firefox 1.0.6:

* Restore API compatibility for extensions and web applications that did not work in Firefox 1.0.5.

Zar na tom Celeronu može nešto da ''leti''? :)

Znam, znam, Maxton radi.... ;)

Na dialup-u i na sporim kompovima je prosto mučno gledati kako FF sporo iscrtava tabele i kako delovi stranice skakuću dok se učitava. Na ADSL-u i brzom kompu to je mnogo manje uočljivo (dešava se, ali je sve mnogo brže).

Inače, ja nisam nikad ni instalirao 1.0.5, instalirao sam 1.0.6 čim je izašla.

Ja sam, BTW, veliki Maxthon fan ali u poslednje vreme koristim više FF zbog scrapbook ekstenzije koja je skoro idealno ono što mi treba. Maxthon je za mene mnogo bliže onome što browser treba da bude od FF-a.

Nazad
Vrh Dno