Šta je novo?

Mozilla 2.0.0.1 Trojanac

Ne mora da znaci. Najverovatnije je False Positive.

Ja imam 2.0.0.1 skinutu 27.12 i nisam primetio probleme.
Provericu i sta KAV kaze.

Na poslu KAV ništa nije prijavio. Kod kuće imam NOD32, takođe ništa.

I kod mene KAV nista ne prijavljuje.

Ja teram tu verziju Firefox-a i ništa do sada AV-ovi nisu primetili, mada mi se čini da se Firefox malo čudno ponaša. Ali valjda to nema nikakve veze sa postojanjem trojanca.
Baš ću da preskeniram posle da proverim...
Jesi li update radio sa zvaničnog Firefox-ovog sajta?

Takodje ni ja nemam nikakvih problema sa tom verzijom Firefox-a i KAV-a

Ja sam imao problem sa tom verzijom,ne zbog spy/trojan/bla bla neko se bagovao firefox,pucao je cesto i ni jedan droplist nije radio,morao sam da reinstaliram verziju,i pre neki dan sam je slucajno instalirao,ali sada radi super,ne puca mi vise ff nikad i droplist radi super,ne znam koji mu q bio.

Poslednja izmena:
AVG Active Virus Shield (KAV 6.0) nije prijavio nista sto me dovodi do zakljucka da je update totalno bezbedan.

Najnoviji Firefox po defaultu ima ukljčenu opciju da "snima" sve što je trenutno sa njim otvoreno od stranica na netu, pa ako pukne onda da može da uradi restore svih prozora. To je problem kada se otvori više instanci Firefox-a ili ne daj bože još u okviru njih nekolik tab-ova... to toliko uspori mašinu da posle ni sa Ctrl-alt-del ne mogu da dobijem task list i ubijem Firefox.

a kakve veze to ima sa problemom teme?

Takodje nisam imao nikakvih problema.Bar moj uredno updatevani NOD32 nije nista prijavio.

kod mene se automatski updateovala na tu verziju i KAV 6.0.3 nista nije prijavio....

Meni navedena verzija FF-a radi ko sat, bez problema.

Znači, slobodno preuzmite FireFox sa matičnog sajta i uživajte u surfu na talasima neta. 😀

Nazad
Vrh Dno