Šta je novo?

mozila "zapamti me" problem

Kapuero

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
695
nesto sam cackao u mozili sa google toolbarom i od tada Mozila nece da mi pamti Username i pass na sajtovima,znaci stalno moram da kucam username i pass,a to ubi na sajtovima na kojima je username email sto je prilicno dugacko,a da ne govorim da na face kada se kacim stalno trazi,ustvari sacuva ga mozda nekoliko minuta i posle opet mora da se kucka,inace coockies su mi ukljuceni,e da ne pamti mi ni podesavanja u googlu,stalno mi izbacuje trazene pojmove na engleskom iako ih svaki put namestim da pretrazuje srpske sajtove,pomagajte 🙂

Ja sam imao velikih problema sa logovanjem na bilo koji sajt sa 3.5.2 verzijom Firefox nije hteo da upamti niti jedan user i pass. Update na 3.5.3 je bar kod mene resio problem.

I meni je trenutno 3.5.2, u test fazi i isto mi se događa da nekad ne zapamti, a jednom je i "zaboravio" potpuno sve, što je jako iritirajuće da na gomilu sajtova ukucavam podatke a i ne znam sve na pamet, pa dok gvirnem u telefon...
Videću da apdejtujem na 3.5.3, a ima li neke šanse da se logujem svuda, pa da nekako bekapujem cookies ili šta još treba (nisam ih ni našao gde su)?

Ja koristim 3.5.3 verziju :wall: a zapamti mi svuda pass a username nigde 😡

Meni se desava da 3.5.3 nece da zapamti link u bookmarku, kao zapamti , ugasim FF upalim linka nigde. Mislm da sam resio probelm brisanjem komentara iz linka u bookmarku.

Poslednja izmena od urednika:
Mislim katastrofa. Šta god da apdejtuješ stalno ista priča. Kada nešto unapređuju, bolje bi im bilo da se fokusiraju da to radi brže a ne sporije i da ono što je radilo ranije, radi i dalje. I uvek se radi o nekim osnovnim funkcijama koje se mogu nabrojati na prste i koje ne smeju da ne rade.

Kod mene je svuda zapamtio, samo jedan forum nikada ne pamti ali i za to ima resenje koje se zove Secure Login ekstenzija. Pomocu njega zapamtite username i sifru i samo kliknete i on vas automatski uloguje. Povremeno mi se desava da i na masi drugih foruma koje svakodnevno koristim mi se izbrise username i sifra, u stvari ne izbrise se potpuno, cim ukucam prvo slovo on mi izbaci ispod i onda TAB i on automatski ispise sifru...

Nazad
Vrh Dno