Šta je novo?

Mozgalice

Pokeras85

Cenjen
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poena
154
Je l' moze neko da mi preporuci neke od novijih point-and-cliclk igrica? Mnogo volim taj zanr ali u poslednje vreme nesto i ne pratim tako da i ne znam sta je izaslo. Neke gde bas treba da se upregne mozak. Presao sam veci deo Nancy Drew serijala, kao i Barrow Hill, Ghost in the sheet, Post Mortem i dosta drugih slicnih... Unapred hvala.

P.S. Nov sam na forumu pa zato nisam siguran da li vec ima slican topic.

Vidi nesto od domacih Paprikari studia. Mortison Becket, Time Paradox ...

"Safecracker" je izuzetan iako malo kratak mozda. Myst V mi se isto tako svideo, tek sam ga nedavno igrao.

Poslednja izmena:
Igre Paprikara nisu point & click avanture, vec obicne puzzle skrivalice, tu nije potrebno nesto narocito uprezati mozak, jesu veoma lepo odradjene, samo nisam siguran da je to ono sto se trazi.
Mozda novi Sam&Max, kao i stari delovi, ako nisu odigrani.

E u tom slucaju:
Syberia 1,
Syberia 2,
Still Life,
Tunguska 1,
Tunguska 2,

NMislio sam da zel;i nesto lakse, za polako uhodavanje ka pravim K&P avanturama.

E u tom slucaju:
Syberia 1,
Syberia 2,
Still Life,
Tunguska 1,
Tunguska 2,

NMislio sam da zel;i nesto lakse, za polako uhodavanje ka pravim K&P avanturama.

Obavezno probaj sve sto je napravio telltale!

Sam & Max je rimejk stare Lucasove avanture, izasle su 2 sezone. Koncepcija telltale avantura je epizodna - kratke minijature koje izlaze periodicno, a ipak na kraju cine nekakvu celinu i nadovezuju se jedna na drugu. Isto vazi i za Monkey Island, do sada su izasle 2 epizode.

Nazad
Vrh Dno