Šta je novo?

Moze predlog?

• Začetnik teme Začetnik teme ale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto da trosis pare ako ces vec da ga menjas? :trust:

Ja bih na to tvoje stavio samo filtere i eventualno na njemu vezbao farbanje :d

Nisi slikao unutrasnjost :smash:

Pretpostavljam da treba odraditi cable management i HDD nabaciti na neke "amortizere", a mozes i iznutra da ga ofarbas 😉

Mozda moze da se stavi i zvucna izolacija - sve zavisi sta hoces da postignes... :type:

Prodaj bre ovo posto poto i uzmi nesto iole normalno, gde ces moci upakovati masinu a da bude dobro za modovanje. Mozda NZXT GAMMA, prilicno je jeftino a ima dosta mogucnosti za mod, stim sto vec uz samo kuciste dolaze neke OK stvari.

Evo kako izgleda unutra.Sada kad sam skidao safice sto drze stranicu kucista pomocu srafcigera,zasvetlela mi je lampica na njemu koja oznacava prisustvo struje.Jel to normalno da u tim saficima ima struje?
http://www.dodaj.rs/?1Q/CQ/37I20q9k/dsc02026.jpg

samo cu ti reci da nije nikako normalno,imam oko 5-20v u uzemljenju u uticnicama kuce i to probija na kuciste (vec su crkle 2 graficke),tebi cim svetli glimarica mora da je dosta veci napon
meni treba da dodje komsija da pogleda sta se desava,tebi mozda neki od tih kablova dodiruje kuciste

Poslednja izmena:
Ima kablova koji dodiruju kuciste...znaci najbolje resenje je novo i vece kuciste.

ma nebitno je sto kablovi dodiruju ,izolovani su,vec ako neki metalni deo kabla,konektor i td lezi na kucistu,mada ne bi smelo ...
nije resenje uvek kupiti nesto drugo ako je mozda problem u el.mrezi u tvojoj kuci/stanu,ja imam ups ali on se ne bori sa problemima u uzemljejnu

sto se tice samog sredjivanja kucista,sprejevi su ti oko 280din pa se igraj,zavisi sta sve zelis da uradis i koliko da ulozis,al stoji ona stara izreka da od babe me moze devojka,moze lifting da se odradi ali treba imati dobru osnovu

Nazad
Vrh Dno