va_milos je napisao(la):Naravno da moze!to ti dodje neki minimum-minimuma.
OK, hvala svima, montiracemo ga za vikend.
Malo me je plasila potrosnja kelerabe, tako da nisam bio siguran da li reskirati.
Jaksa, taman sam bio nasao ovaj pojeftino (600 din)jaksa je napisao(la):Taj DTK ako je sa PFC radice sasvim ok.
(to je onaj "tezi" i srecom daleko cesci model DTK napajanja od 300w)
Preporuka je originalni intel cooler. Najjeftiniji je ili isto kosta kao neki losiji, a radi posao.
Btw, masina je vise nego solidna za kancelarijsku upotrebu, nedostaje samo jos i dvd-rw![]()
otogrunt je napisao(la):Imam neko HIPRO napajanje iz IBM p3 deklarisano na 145 W koje je jedva mlako na Athlonu 2000+ nasviranom na 2.3 ghz i ostalom sto mu pripada. Te brojke nisu bas merodavne podsecaju me na natpise na zvucnicima.
Na navedenoj ploci nema ni tog monitoringa napona. No, imajuci u vidu da je ovaj TDK vise od godinu dana gurao 8RDA+ i XP2600 kloknutog na 11,5*200, verujem da nece biti problema, pogotovu sto je u pitanju samo jedan HD, a u PCI slotovima nema nista.zeljko je napisao(la):Samo se vi igrajte sa napajanjima za prescott core ne ispod 350w ako ide i jaca graficka onda ne ispod 400w....
Naprimer ista konfiguracija sa prescott 2.8 i sempron 2800+ naponi na +12v (chieftec 360w) su
prescott 11.89 - 12.02
sempron 12.11 - 12.20
plus sa sempronom ventilator napajanju ide max na 1500rpm na prescottu isao je i do 2700rpm i mnogo se grejalo napajanje
PS: celeron D trosi isto koliko i P4 prescott na istom taktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari