Šta je novo?

Moze li MMs bez GPRS-a?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Na 064 sam i to na prepaid-u.Kada sam ih zvao da mi omoguce mms, rekose mi da ce da hoce , ali necu imati pgrs id na displayu?Kako mms radi, a da nije ukljucen gprs? :confused:

Ja sam dobio na display oznaku (SE t68i) - plavi trougao preko oznake za domet. Inače cenim da su to regulisali (pošto ja više nemam upozorenje GPRS not allowed) preko APN/User name. Dakle imaš GPRS i na prepaid 064, ali samo za potrebe MMS...

Možda grešim, ali ajde i mene interesuje ako neko zna.

Pozdrav

Ja sam, opet, bio u 064 korisnickom servisu u subotu i pitao zasto ja nemam mms kad na sajtu kazu da ga imaju i prepaid korisnici. Rekli su mi da su u sredu pustili mms za prepaid ali ne i gprs, pa "posto mms bez gprs-a nije moguc, videli su sta su uradili pa su iskljucili i mms". :rtfm:

To je informacija iz recimo prve ruke. Koliko ima smisla, ne znam.

Pozdrav!

Ja sam, opet, bio u 064 korisnickom servisu u subotu

Pa ne znam. Ajde daj` broj telefona da probam da ti posaljem 1 MMS, posto ljudi kojima sam do sada slao nemaju MMS na telefonu :D

alternativa - posalji mi Sms na 064/1948-046 i vrlo brzo ću ti poslati neki MMS.

Pozdrav

mene buni sto u toku dana nestaje domet za gprs na mom mobilnom
pa moram da se iskljucim sa mreze i ponovo ukljucim kako
bi ga ponovo dobio. Mogu da saljem MMS poruke normalno iako
imam prepaid broj

Evo imam plavi trougao, ali nikako ne mogu da pošaljem MMS. Sve je podešeno kao što piše na sajtu, pa onda bekonačno "Sending" i prijavi grešku. Žica je t68i

sikili: ja nemam tih problema, biće da ti je ipak nešto do telefona ili mreže u tvom kraju

ivo.r: da li si dobio potvrdu od 789 da ti je aktiviran MMS? Kad kažem potvrda - mene su pozvali i glasom mi potvrdili da je aktivirano, pa je i pored toga tek sutradan "proradilo". Tek onda kad probaš sa prvom porukom bude odbijena, pa dobiješ SMS sa 064789 "dobrodošli u MMS svet" i tek onda možeš da šalješ.

Inače samo da dodam da sam danas (uspešno jeli) poslao 1 MMS Koko Bilu.

Pozdrav

ymiljan je napisao(la):
ivo.r: da li si dobio potvrdu od 789 da ti je aktiviran MMS? Kad kažem potvrda - mene su pozvali i glasom mi potvrdili da je aktivirano, pa je i pored toga tek sutradan "proradilo". Tek onda kad probaš sa prvom porukom bude odbijena, pa dobiješ SMS sa 064789 "dobrodošli u MMS svet" i tek onda možeš da šalješ.

Inače samo da dodam da sam danas (uspešno jeli) poslao 1 MMS Koko Bilu.

Prijavio sam još u petak (toliko o njihovih 24h) i do sada ništa nisam dobio, ni SMS ni poziv, samo mi se danas naprasno pojavio plavi trougao.
Pokušao sam 10-ak puta da pošaljem poruku i ništa. :S Valjda će proraditi sutra.

Ja sam prijavio u subotu i rekli su mi da ce proraditi u ponedeljak, ali i dalje ne radi(kaze gprs connection not available, sve je podeseno po uputstvu sa sajta telekoma), a i nista mi se nije pojavilo na ekranu(doduse, imam 3510i, pa ne znam da li uopste treba nesta da se pojavi, za razliku od t68i) pa nameravam da ih zovem ponovo.

Reseno.Posle 24h od prijavljivanja i podesavanja sa njihovog sajta sve radi bez problema.Uslov je da kada se podese parametri , OBAVEZNO, iskljuciti i ukljuciti telefon. A podesavanja se nalaze na
http://www.mts064.telekom.yu/prepaid_mms_podesavanje.php

kad ce da proradi wap za o64 prepaid korinike???? i jel je mms za dz
btw ja imam t310 i ja sam nesto podesavao i pojavi mi se neki nepotpuni plavi trougao
ima samo dve ivice ali i dalje kad probam da se conektujem ono beskonacno samo pise conecting
i ide dole malkii kvadratic.
i jos nesto kad odemconnect>data accounts>mts064.gprs>edit>alloe calls> pa ima da biram
1.automatic
2.gprs only
sta treba sad da bude ukljuceno i kad je ukljuceno ovo drugo samo onda ima plavi trougao

Uraaaa!! Radi! :D

U stvari, kad malo bolje razmislim, koji ce mi djavo ovaj MMS? :mrgreen:

Evo proradilo i kod mene, posto sam ugasio i upalio mob.

E sad jedno pitanje, da li mogu da saljem mms poruke nekom ko je isto 064, ima mob. koij podrzava mms, ali nije aktivirao tu uslugu, kao i da li mogu da saljem mms na 063?

meni radi wap jupi evo danas mi proradio
jel zna neko dokle ce biti free

Ja imam novo pitanje, jel neko koristeći MtsMMS profil uspeo da pošalje e-mail ?

ja cu proveriti e-mail
a jel moze da se i proveri ovaj mail naprimer sezamov

c3 je napisao(la):
ja cu proveriti e-mail
a jel moze da se i proveri ovaj mail naprimer sezamov

Pokušao sam uneo sam POP, SMTP.... i neće.

Moja prva poruka na Benchmarku via GPRS :D

c3 je napisao(la):
meni radi wap jupi evo danas mi proradio
jel zna neko dokle ce biti free

na 064 prepaidu?
kako?, na sajtu nishta nepishe o tome

pozdrav

manicic je napisao(la):
...

na 064 prepaidu?
kako?, na sajtu nishta nepishe o tome

pozdrav

Pa ne piše jer je prvobitno WAP i GPRS bio namenjen za post-paid korisnike. Kada sam se prijavljivao operater mi rekao da će raditi i WAP, međutim evo ga radi i GPRS. :mrgreen:

Ha, evo i meni radi sa ovim novim podesavanjem. Zna li neko moze li se i kako koristiti neka verzija ICQ-a na modelu Nokia 3510i?
Zna li neko zasto mi se cesto (precesto) javlja poruka da "nema odgovora gateway-a"? Relativno normalno surfujem ali kad treba da pristupim nekom fajlu (moja pretpostavka), dobijam tu poruku.

MTS nije otvorio sve portove, nazalost.

Artz je napisao(la):
MTS nije otvorio sve portove, nazalost.

Između ostalih 110, 25 i 23 :( Pajseri ! :zid:

Mogu li nekako da se zaobidju ta ogranicenja? Kako vam ide skidanje fajlova (bas na mobilni, a ne samo kad ga koristite kao modem za racunar)?

Skidanje na mob ide super, bolje nego na 063. tj. brze. Manji je ping prema samom MTS-u cini mi se.
ICQ mi radi na portu 20.
To sve na Siemens -u M55.

Vrh Dno