Pokusao sam da odradim restore backup uz pomoc Mozbackup programa medjutim pre toga kada sam odradio backup on mi je prijavio neke error-e, otprilike: "can't make backup......" i to za sve account-e, news konferencije itd (nakon sto obelezim sta sve zelim da backup-ujem). Ali je na kraju ipak kao napravio neki .pcv fajl. Kada sam pokusao da uradim restore sa tim nisam dobio sve sto sam zeleo, email-ova nije bilo, adress book mi je tu... zaboravivsi da mi backup nije dobro odradio posao (jer sam ga radio pre mesec, dva) deinstalirao sam Thunderbird uz pomoc YOUR UNINSTALLER-a znaci sve sam obrisao, i registry, sve i kada sam ga ponovo instalirao, on se ponovo instalirao sa popunjenim adress book-om i account-ima... moje pitanje je KAKO ? Drugo pitanje bi bilo ako neko zna zasto mozbackup prijavljuje te greske...
I jos nesto... posto on u stvari samo pakuje neke fajlove u klasicnu arhivu, u koji direktorijum bih mogao da snimim sadrzaj arhive rucno da bih odradio ono sto u stvari odradi restore?
I jos nesto... posto on u stvari samo pakuje neke fajlove u klasicnu arhivu, u koji direktorijum bih mogao da snimim sadrzaj arhive rucno da bih odradio ono sto u stvari odradi restore?