Šta je novo?

Mozbackup/Thunderbird problemcic

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Pokusao sam da odradim restore backup uz pomoc Mozbackup programa medjutim pre toga kada sam odradio backup on mi je prijavio neke error-e, otprilike: "can't make backup......" i to za sve account-e, news konferencije itd (nakon sto obelezim sta sve zelim da backup-ujem). Ali je na kraju ipak kao napravio neki .pcv fajl. Kada sam pokusao da uradim restore sa tim nisam dobio sve sto sam zeleo, email-ova nije bilo, adress book mi je tu... zaboravivsi da mi backup nije dobro odradio posao (jer sam ga radio pre mesec, dva) deinstalirao sam Thunderbird uz pomoc YOUR UNINSTALLER-a znaci sve sam obrisao, i registry, sve i kada sam ga ponovo instalirao, on se ponovo instalirao sa popunjenim adress book-om i account-ima... moje pitanje je KAKO ? Drugo pitanje bi bilo ako neko zna zasto mozbackup prijavljuje te greske...

I jos nesto... posto on u stvari samo pakuje neke fajlove u klasicnu arhivu, u koji direktorijum bih mogao da snimim sadrzaj arhive rucno da bih odradio ono sto u stvari odradi restore?

Nazad
Vrh Dno