Šta je novo?

MovieXplayer ?

Duck

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2007
Poena
319
Evo u cemu je problem, skinuo sam film sa neta, probao da pustim, bs player kao ni vlc ne detektuju uopste vrstu formata u kom je film ripovan, da budem malo jasniji :Na dvoklik fajla koji je velicine npr. priblizno 700mb kao krene reprodukcija (imam i sliku i ton, ovaj... slova i ton :d ), i dobijem poruku da ako zelim da pogledam film treba da skinem MovieXplayer. Posto nemam nikakvu pay karticu, nemogu da kupim program, zanima me koja je alternativa, ako postoji i kako se zove, kao i kakva je to vrsta formata/zastite? Hvala :wave: !

To što si skinuo verovatno je navlakuša, tj. moguće je da na taj način pokušavaju da ti uvale neki virus ili slično!

Alternativa: probaj da raspakuješ "film" pomoću Universal Extractora (koja je extenzija taj film uopšte?) ili, mnogo bolje rešenje, skini ponovo sa nekog drugog linka ceo film...

Evo Gspot kaze:
File Type: ASF (.WMA/.WMV)....... Status:Codec Status Undetermined
Hvala na odgovoru Zoni :wave:!

moviex player

isti problem, nikad nisam imao slično iskustvo :guitar:

ne verujem da je navlakuša (tipa virus i slično), pre će biti da je fake (skinuo sam film, uprkos tome što sam video dosta loših komentara na torentu). Jer, kako Duck, kaže, Gspot registruje "680MB unneeded bytes at end of file", a za taj moviexplayer što bi ga navodno "pustio" nisam nikad pre ni čuo, a još manje mi se daje 4 dolara za njega (mada se opasno dvoumim) :wall:

što kaže zoni, verovatno ću koristiti drugi torent :type:

Nazad
Vrh Dno