Šta je novo?

.mov

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Iz kog programa mogu da pustim .MOV fajl? Ne pusta ga Windows Media Player, Rad Light, MicroDVD ni BPlayer. Kazu, ne prepoznaju format.

To ti je ekstenzija za quick time format. Mozes je pustiti iz QuickTime plejera, ili jos bolje iz Media Player Classica ako skines QuickTime Alternative.
Pozdrav

Ako instaliraš QT Alternative, možeš da puštati iz bilo kog DirectShow plejera (Media Player Classic, Media Player običan, BSPlayer itd.)

Da.
A evo i gde možeš da downloaduješ Quick Time Alternative
Preporučujem ti njega jer Quick Time Player ume malo da bude dosadan.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ako instaliraš QT Alternative, možeš da puštati iz bilo kog DirectShow plejera (Media Player Classic, Media Player običan, BSPlayer itd.)

Meni nije imao leba ni bs ni obicni medija plejer da otvore mov fajlove. Mora da je do mog sistema nesto...

Možda u starijim verzijama, sad u novim Alternativama te pita tokom instalacije da li hoćeš da registruješ Media Player da pušta nove formate... i to moraš tad, jer posle u MP opcijama ne može...

Bokaco je napisao(la):
Meni nije imao leba ni bs ni obicni medija plejer da otvore mov fajlove. Mora da je do mog sistema nesto...

Ali sam QuickTimeAlt hoce? Nisam isprobao kod sebe jer i nemam nijedan .mov fajl a to mi treba za neki profesorski kompjuter na fakultetu na kome sluzim civilku... moram dobro da se pokazem, mozda mi daju i nagradno... 😉

QTAlt nije program za puštanje, nego skup kodeka iščupan iz paketa QT Plejera, naravno bez plejera...

Aha, znaci on bi trebalo da mi omoguci da mi drugi programi pustaju .mov ?

Ali covek kaze da njemu Media Player nije hteo da pusti...

A ako instaliram QuickTime onda mogu bas iz njega da ga pustim?

Bokaco je napisao(la):

ja instaliram qt alternative iz k-lite mega codec pack-a i prilikom same instalacije selektujem sve 3 opcije koje mi nudi (ne secam se dobro koje su ali znam da su tipovi samog codec-a kao directx i sl.) i mov mi radi dobro iz bilo kog playera . mozda je do toga problem...

poz

Ronnie Coleman je napisao(la):
Skini i instaliraj lepo QuickTime i uživaj u reprodukciji .mov formata bez problema!
Download: http://www.apple.com/quicktime/win.html

Pozdrav.

Uzivanje bez problema pri reprodukciji kvik tajma 🙂 je tek sa mpc-om.

@ostali
Sad cu da skinem nove verzije pa da vidim da li ce sve da radi.

Radi iz MPC-a koji dolazi uz QuickTimeALT, hvala svima.

Nazad
Vrh Dno