Šta je novo?

motorolaE1000

killyg0r

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2005
Poena
304
posto mi je sutra rodjendan mislio da qpim neki novi phnoe ^_-
i sad zapao mi je za oko motorola E1000
pa dajte misljenje za njega oko 350e mu je cena so ? :wave: :wave: :wave: :cigar: :cigar:

Poslednja izmena od urednika:
Nema sta moj drug ga ima...i prava je perverzija od telefona, svakako ako mozes uzmi ga, mada takodje mislim da moze da se nadje i nesto jeftinije !!!

okay sad zbogo ovoga imam jos 2 pitanja :) u koji phone mogu da gurnem
transcend compactflash 256mb 45x karticu :) posto sam to qpio za fotoaparat pa da ga iskoristim pametno :p i bio bi zahvalan da mi neko kaze de ima za 100e manje o_O

CF kartice,koliko mi je poznato,se ne ubacuju ni u jedan telefon(pogledaj dimenzije kartice i bice ti jasno zasto).

:( pf onda cu morati jos 2500 da dajem na 256mb :D btw ae neko neka kaze de ima e1000 za 250e ?
posto jedina radnja u kojoj sam ja video da ima je
TELEKOM+
Masarikova 5 (služb. ulaz Beograđanke)

Poslednja izmena:
Ja sam rekao to za 250 da ima, pa da objasnim ;) SVI telefoni kod nas su sa italijanske 3 mreze, pa sigurno i taj iz te prodavnice. Tamo kostaju stotinak eura uz ugovor bla, bla... ne znam kako se to uzima tj. izbegava taj ugovor, a i ne zanima me, necu zbog jednog telefona ici tamo da ga kupim sigurno, pa je u principu svejedno gde kupis, svi su doneti na taj nacin.
Ja sam takodje hteo da kupim taj telefon pa sam naisao na nekog sto ih donosi iz Italije, ima stalno na mobilnisvet.com u malim oglasima. mislim da je sada 240 eura. On je valda iz Zrenjanina, ali mislim da dostavlja u BG. E sada, ako ti nije bitno da je bas iz prodavnice, mislim da nije zanemarljiva razlika 100 e. Ako ne nadjes posalji mi PP ili moj telefon 063/315-300 ,)

Za te pare moze bolje da se nadje, sta ce ti 3g koji ne mozes da koristis kod nas. Treba da ti napomenem da je na e1000 kamera jaaako losa...

Pa da, mene ste odvratili od kupovine :trust: Te skupe i retke memoriske kartice, te losa kamerica, te ne radi GPRS dok se ne flashuje, pa kome ces to da prodas, za dva meseca vredece 50 :whip: ali i dalje mislim da je generalno zanimljiv telefon..

uf sad ne znam ni ja sta da mislim :( hehe pa dobro zmijo ae kad si vec reko da moze bolje za ove pare reci sta?

Pazi moje licno misljenje je da nijedan obican telefon ne moze da se poredi sa smartphone-om. Npr moj ortak je imao 3650 pa je uzeo e1000 u italiji, u toj mrezi 3...
Decko je posle 2 dana dao oglas za prodaju. Zasto? Losa kamera, dupli trosak za kodiranje (i za rad u mrezi i dosta skuplje drugo kodiranje za gprs), neupotrebljivost vecine 3g funkcija, nemogucnost znacajnijeg prosiravanja telefona... Jednostavno neverovatne mogucnosti ,,budzenja" bilo kog smartphone-a ih po meni izdizu za klasu iznad obicnih. Za 320-330 evra Nokia 6630 koja bukvalno jede e1000 za dorucak i poprilicno sam siguran da ce joj cena uskoro pasti malo ispod 300 evra (ali se tu i zadrzati) . Tu je i motorola mpx220 koja je odlicna, ali nazalost vestacki drzi cenu kod nas (kao i e1000) usled nedostatka ozbiljnije ponude motorola telefona na trzistu, pa ti je mnoooogoo isplatjivije da je pazaris negde preko, naravno ako si u mogucnosti... Pazi kada poredis telefone sa e1000 treba da ih poredis u rangu od oko 250 eura, a ne ,,nasih" 350 posto joj je tu i mesto. Iskreno posto sam koristio e1000 nedelju dana verovatno bi pre kupio i 6600 za oko 230 evra nego njega... Znam da sam malo izricit po pitanju smartphone-ova, ali jednostavno probaj ih pa ces videti zasto ih ovoliko hvalim... Srecno...

OK je telefon ali ja bih i dalje dao prednost telefonima koje sam ti gore napisao...

btw samo da kazem da sam se odlucio za
6630 zato sto ima sve sto mi je potrebno cena je 310e :)

Vrh Dno