Pazi moje licno misljenje je da nijedan obican telefon ne moze da se poredi sa smartphone-om. Npr moj ortak je imao 3650 pa je uzeo e1000 u italiji, u toj mrezi 3...
Decko je posle 2 dana dao oglas za prodaju. Zasto? Losa kamera, dupli trosak za kodiranje (i za rad u mrezi i dosta skuplje drugo kodiranje za gprs), neupotrebljivost vecine 3g funkcija, nemogucnost znacajnijeg prosiravanja telefona... Jednostavno neverovatne mogucnosti ,,budzenja" bilo kog smartphone-a ih po meni izdizu za klasu iznad obicnih. Za 320-330 evra Nokia 6630 koja bukvalno jede e1000 za dorucak i poprilicno sam siguran da ce joj cena uskoro pasti malo ispod 300 evra (ali se tu i zadrzati) . Tu je i motorola mpx220 koja je odlicna, ali nazalost vestacki drzi cenu kod nas (kao i e1000) usled nedostatka ozbiljnije ponude motorola telefona na trzistu, pa ti je mnoooogoo isplatjivije da je pazaris negde preko, naravno ako si u mogucnosti... Pazi kada poredis telefone sa e1000 treba da ih poredis u rangu od oko 250 eura, a ne ,,nasih" 350 posto joj je tu i mesto. Iskreno posto sam koristio e1000 nedelju dana verovatno bi pre kupio i 6600 za oko 230 evra nego njega... Znam da sam malo izricit po pitanju smartphone-ova, ali jednostavno probaj ih pa ces videti zasto ih ovoliko hvalim... Srecno...