Šta je novo?

Motorola V980

Doni B.

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2004
Poena
301
Imam veliki problem sa ovim slatkim telefonom.
Ne znam gde da nadjem program za kompjuter koji je kompatabilan sa ovim telefonom! Izgleda da ne prihvata Mobile Phone Tools ili ja nesto ne radim kako treba.
Pomozite!!

Imam ja doticni, ali nemam nikakvih problema, radi mi lepo sa spomenutim programom. Kakav ti je ekran na telefonu, dali si ga uporedio sa V525, moj je mnogo tamniji i sa mnogo losijim kontrastom, sto me je jako razocaralo, stvarno nema smisla.

Jel imas software i drajvere za Motorolu v980, ili gde mogu da skinem sa net-a ? Hvala !

Jel ima negde da se kupi USB kabl za ovaj telefon, posto ga izgleda jedino ja nisam dobio :(

Ako je isti kao kabl od v525, v600 i sl. javi mi se na PM.

Dakle uz pomoć kog programa da povežem Motorolu V980 sa PC-em? Hvala mnogo!

Ronnie Coleman je napisao(la):
Dakle uz pomoć kog programa da povežem Motorolu V980 sa PC-em? Hvala mnogo!
A za sta ti treba?
Skinovi,slike,igrice...

Poslednja izmena:
Da ne otvaram nov thread, pitacu ovde:
Posto je ovaj telefon dosta pojeftinio u poslednje vreme razmisljam da ga kupim.
Ono sto me zanima je sledece:
Gde ste ga kupili (u BGu) i posto?
Sta sve ide u paketu? (kartica, USB kabl itd.)
Da li ima video zapis i kakav (koliko fps)?
Koliko traje baterija?
Na koje god pitanje imate odgovor, meni znaci...
Takodje, zanimaju me opsti utisci o telefonu itd.

Planiram da ga kupim u BGu u toku ove nedelje. Za one koji su kupili u BGu jos jedno
pitanje:kakvu ste garanciju dobili tj. na koliko i sta sve obuhvata?

Pozdrav svima, i izvinite ako sam smorio silnim pitanjima...

Izvinjavam se na up-u, ali stvarno mi je potrebno ovih nekoliko informacija...

Mobile Phone Tools ver.3. imam ja CD a ako si u NS-u mozes ga preuzeti.... nemoj samo da ti saljem postom...

ja kupio fon juce, i prezadovoljan sam.
Mada smara ovaj Vodafone, moracu da ga flesujem...

@voodoo
Da li si znas za slucajeve da su ljudi imali problema sa garancijom zbog svojerucnog flesovanja? Da li si ti to licno radio? Pitam da me ni bi posle smarali oko toga...

naravno da gubis garanciju... bilo kakvim zezanjem softvera....
radio sam to, uglavnom uspesno. jedino sam jednu e1000 flexovao zakljucanim flexom pa sam morao da je nosim na unlock u servis. jedino to ne moze preko kabla u kucnoj radinosti... ostalo sve,... ubiti telefon, oziveti telefon itd... :wall:

Nazad
Vrh Dno