Šta je novo?

Motorola V8 vs Nokia E65 vs Nokia E51

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Što se budžeta tiče ok su mi sva 3...ali mi se i sviđaju sva 3... :)

V8 izgleda extra...E65 ima lepu cenu...A E51 je takođe vrh i nekako pravi telefon:)

Pa sad preporuka...koji uzeti? ;)

3 skroz različita telefona (jedan slajd drugi preklop i treci blok). Takodje i po cenama se prilično razlikuju. Prvi nema wifi pa razmisli da li ti treba. Generalno koliko para toliko muzike. E51 je najbolji po meni od tih navedenih ali i najviše košta. Ako hoćeš nokia telefon novije generacije (sa 369mhz procesorom) a pritom volis slajd, obrati pažnju i na 6110 navigator :wave:

e51, najbrzi koji ima operativni sistem, wireless, mislim da ima sve ono sto ocekuje svaki zaljubljenik u racunare, nema neku veliko upotrebljivu kameru, ali odavno smo shvatili da savrseni proizvod nikad nece izaci. Mada je jos rano za ocenu posto je tek izasao, prvi review je obecavajuci.

Jos jedan glas za e51 cekam ga vec dugo i sada samo razmisljam da li mogu oma da ga kupim ili da sacekam malo. Ako bude kao sa 6120 kome je cena postepeno padala onda ok, ali ako bude ko sa 6290 kome se cena zakucala na 230 evra a isti je ko 50 evra jeftiniji 6120... onda nema bas mnogo svrhe cekati pogotovu kad ovaj moj ne radi bas...

e51, najbrzi koji ima operativni sistem, wireless, mislim da ima sve ono sto ocekuje svaki zaljubljenik u racunare, nema neku veliko upotrebljivu kameru, ali odavno smo shvatili da savrseni proizvod nikad nece izaci. Mada je jos rano za ocenu posto je tek izasao, prvi review je obecavajuci.

Sta bre nece, sacekaj jos malo n82 da se pojavi ;)

Nazad
Vrh Dno