Šta je novo?

Motorola V500

Kako stoji stvar sa porukama na V525?

Koliko sam citao po netu, ima raznih varijanti, ali najcesca je da se moze koristiti samo SIM kartica. :(

1. E sad ono sto me zanima je da li se dobija prostor na telefonu za poruke flesovanjem u V600 (koliko sam citao, trebalo bi)

2. Da li sa "original" V525 softverom (bez flesovanja) postoji opcija za prebacivanje poruka u neki tip arhive, kao npr. na Siemensu?

Delija je napisao(la):
Kako stoji stvar sa porukama na V525?

Koliko sam citao po netu, ima raznih varijanti, ali najcesca je da se moze koristiti samo SIM kartica. :(

1. E sad ono sto me zanima je da li se dobija prostor na telefonu za poruke flesovanjem u V600 (koliko sam citao, trebalo bi)

2. Da li sa "original" V525 softverom (bez flesovanja) postoji opcija za prebacivanje poruka u neki tip arhive, kao npr. na Siemensu?

Poruke se na V525 cuvaju na SIM-u, a kada flashnes u V600 na telefonu. Naravno, ako editujes SEEM fajlove mozes i na V525 da enableujes da se poruke cuvaju u telefonu, ali ti za to treba kabl. Kada vec imas kalb flashovaces softver od V600 :)

Danke! ;)

Jedino, da li se tim editovanjem gubi garancija?

Koliko moze poruka da stane u fon posle flashovanja?

Delija je napisao(la):
...500 unosa = 500 * nesto, znaci ako za jedan entitet imas 5 atributa, to je dovoljno prostora za samo 100 entiteta...

Da ispravim sam sebe (podaci koje daju u specifikacijama nisu precizirani)... :)

Z1010 prima 510 brojeva telefona, a ostatak nije ogranicen (mail, adresa...). Verovatno to ogranicenje stoji zbog voice dialing-a koji se moze postaviti za svaki broj. Slicice i melodije su vezane za ime, a ne za broj, tako da ne verujem da ima veze sa time.

Nazad
Vrh Dno