delimir je napisao(la):Znaci, funckije otprilike na nivou V525 + video klipovi (dakle, kao V620), a izrada vrh.
Zoran Milosevic je napisao(la):ama kao v300 kakvi v525, samo sto ima i bluetooth. inace ko sta voli, motorola ima stvarno dobar prijem signala, ideja za dizajn dosta originalna... slican model su skoro izbacili za 3G. najveca mana svih motorola je manipulacija imenikom, kartica -> telefon i obrnuto.
delimir je napisao(la):Ma daj... V300 nema snimanje video klipova kao ni V525...Ne pricaj napamet. Video recorder i skinovi su dosli sa V620.
Novi softver za V3 ima search opciju u imeniku, a manipulacija se moze obaviti pomocu kompa. Softver Moto PhoneTools ima odlicno resenu opciju bakcup-a celog imenika i kalendara.
Zoran Milosevic je napisao(la):iskreno video klipovi mi nikad nisu trebali na telefonu, to sam zaboravio da kazem...
ali, kad koristim 4 kartice onda stvarno ne mogu da razumem izostavljanje "move" opcije u adresaru!!!
search, mozda postoji u novoj verziji, nije je bilo u avgustu,septembru na talefonu koji je bio u mojim rukama!!!
zato sam i kupio sony ericsson D750i.
boggyman je napisao(la):a jel moze da se sinhronizuje sa ms outlookom??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari