Nakon reinstalacije W98 ne mogu nikako da nateram modem da radi. Sa Motorolinog sajta sam skinuo najnovije driver-e (build 84.41) i sama instalacija prolazi glatko. Ali kada pokusam da se konektujem izbaci mi poruku da country settings mora da bude USA i da to promenim u helper-u(mala aplikacija koja se instalira sa driver-ima), i kad to uradim i restartujem masinu u helper-u stoji USA i onda probam da se konektujem i on opet izbaci istu poruku i u helperu vrati na UK. Sve ovo sam uspeo da resim tako sto sam u properties-u konekcije postavio na USA, i u Dailing Rules isto to, ali onda radi samo tonsko biranje, sto meni i nije bas od neke koristi(naravno Wait for dail tone je iskljucen, a Windows Regional je English(US)).
Pre reinstalacije su bili neki driver-i koji nisu uopste imali taj helper i sve je bilo ok. Da li neki ima ili zna gde ima starijih driver-a bez tog helper-a. Nisam dobio cd sa modemom tako da ne mogu da se vratim na stare driver-e. Neki linkovi, ideje bilo sta pleace.boom
Pre reinstalacije su bili neki driver-i koji nisu uopste imali taj helper i sve je bilo ok. Da li neki ima ili zna gde ima starijih driver-a bez tog helper-a. Nisam dobio cd sa modemom tako da ne mogu da se vratim na stare driver-e. Neki linkovi, ideje bilo sta pleace.boom