Šta je novo?

Motorola S9 Bluetooth Slusalice

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Gde kupiti Motorola S9 Bluetooth Slusalice ?

motorola_s9.jpg

ajde ppl pliz ako neko zna nek rekne da znam ako nema da poruchim JayBird JB-200

41hiQRziZ8L._SS400_.jpg

Nazalost mislim da nigde neces naci S9 da kupis. Ja sam moj S9 dobio gratis uz V9 RAZR. To je naravno bogato pakovanje sa svim i svacim (1gb kartica, milion kablova, sluski i adaptera) kako Motorola inace daje kada se kupuje u inostranstvu. Ovde kada kupujes telefon budes srecan ako si dobio punjac i CD. Jedino mozda neko preko oglasa prodaje. Tipa, ocerupao je originalno pakovanje, prodao V9, a sad posebno prodaje sluske...

poshto kod nas nigde nisam nasao poruchio sam preko ebay S9 sve ukupno sa carinom, ptt i slicno 5k din

Pa ok je to cena. A odusevices se, stvarcica je extra 🙂 Glasniji je od zicanih sluski i pravo je uzivanje kad ti se ne vuku kablovi nego mozes slobodno da okreces glavu 🙂

I mene interesuju te sluske pa ako neko ima kakvu ideju ili mozemo mozda da uvatimo nekoga ko ce da donese od preko par komada.....
Mozda moze Bench da uradi nesto za nas?

Nemoj te ni slichajno ima mnogo boljih i to kod nas tipa PLANTRONICS
BackBeat 903 i JABRA BT3030. Ja koristim Sennheiser MM 200 ali tih nema kod nas i kostaju 100e.

Samo nemojte da se za*ebete kao ja pa da porucite S9 HD od kineza za 35 dolara koje su posle 5 dana ocajnog zvuka riknule...

Samo UK ili USA lokacije, mani sto kinez garantuje da je original.

ma kakve S9 kazem da imate dovoljno dobrih kod nas primer u CT BackBeat 903

Da li je moguce nesto od toga naruciti preko ebay-a u Srbiji?

@ CiraEcchi
jesi li korisitio PLANTRONICS BackBeat 903, ako jesi kako se pokazao, kakav je u odnosu na s9?
I da, kakav je kvalitet zvuka na JABRA BT3030 u odnosu na ova 2?

zahvaljujem

@ Johnny B.
moguce je, kontaktiraj driver-a sa foruma, on je poznat po tome 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno