- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Trazi widgetsoid na GPlay-u.Takođe Motorola je izbacila i one zgodne vidžete kojima su se mogli paliti i gasiti GPS, WiFi, 3G data i slično, moraću da nađem neke 3rd party alate.
Trazi widgetsoid na GPlay-u.Takođe Motorola je izbacila i one zgodne vidžete kojima su se mogli paliti i gasiti GPS, WiFi, 3G data i slično, moraću da nađem neke 3rd party alate.
Kako mislis, za kontrolu? Baterije?
da li ce biti zvanicna ota verzija jelly beana za nonefigsretail verziju ics?? posto vidim da su oni sa retail.eu dobili oficijalni jb??ako neko zna neka da odgovor..please
okey,da li to znaci da moram da ga flesujem na retail.eu bez nonefigs i onda updejtujem preko about phone na oficijalni jb,jel to moguce uopste,jel tako gubim garanciju? posto nikad nisam zeleo da eksperimentisem sa flesovanjem upravo zbog gubitka garancije,jel to znaci da ce biti isto kao da sam zvanicno skinuo,ima par stvari koje me nerviraju na ics,na primer galerija,pinc to zoom..
Odradjen root za JB XT910!
Mada mislim da nije rutovan u potpunosti jer kod mene posle factory reseta nije ostao, izgubio se Superuser. Odradio sam jos jednom bez problema, radi normalno, samo mislim da ce se uvek izgubiti u slucaju da odradim factory reset.
E da, radi se preko Linuxa, i samo preko Linuxa.
Razmišljam se o ovom telefonu pa me zanima kakav je po pitanju grejanja tokom igranja igrica? Znam da ima drugačiji materijal, ali je sa druge strane izuzetno tanak pa ne znam kakav je po pitanju propuštanja toplote...
I kakva mu je baterija? Po brojkama deluje kao prosečna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari