Šta je novo?

Motorola Razr v3 utisci...?

Srbin do jaja

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
619
sta mislite o motorola razr v3 mobilni? kakav je? ima li ga ko?

telefon je cudo , pre svega u vizuelnom smislu , napravljen je od titaniuma, debeo je svega 14 mm, doduse malo je siri ...sto se tice software-a , on je isti kao i u modelima v 600 , v80 .. ima par promena , ali to je minorno (kao 3d imenik , neke nove igre ...)

ima li kameru, mp3 i tako to...?

ne znam ima li u bg-u da se kupi, ali u americi je negde preko 400$ zajedno sa planom (cinimi se, a mozda i bez)!

Uzeo je prijatelj danas ~580

Kvalitetna izrada, ali mi se ne svidja, mnogo je shirok, a i uzak previshe...Nishta specijalno za gadne pare...ima mnogo boljih telefona u tom rangu

Poslednja izmena:
Name one! :)

pa ovo je tzv "fashion phone" , jedinstven u pogledu izgleda i materijala iod koga je napravljen , nije za svakoga....naravno da ima boljih telefona, kad je rec o funkcijama i software-u(symbian) ali pitanje je sta kome treba i za sta kupuje telefon.

Ovo je aparat koji nema proshirenje karticom, tako da mu dzaba sav mp3 ovoga sveta, loshe lezi u ruzi, loshe lezi na ushlesu, a btw, meni uopshte nije ni lep...Potpuno druga pricha je kvalitet izrade i materijali od kojih je sachinjen...

Delija je napisao(la):

6600
6230
7610

S700
K700i

Josh?

Ne vidim da je ishta bolje na ovom telefonu, sem display-a (opet ne pricham o kvalitetu izrade, poshto znam da ce da se javi par pametnjakovica odmah)

Neko trazi samo osnovne funkcije na telefonu (BT, solidna kamera...) i ne slusa mp3 tako da mu nisu potrebne memorijske kartice, i kupuje telefon koji je unikatan i koji nece imati svako...da rezimiram , stvar je ukusa , ko sta voli i koga sta interesuje...

mitnick je napisao(la):
Ovo je aparat koji nema proshirenje karticom, tako da mu dzaba sav mp3 ovoga sveta, loshe lezi u ruzi, loshe lezi na ushlesu, a btw, meni uopshte nije ni lep...Potpuno druga pricha je kvalitet izrade i materijali od kojih je sachinjen...

Mesas babe i zabe. V3 je fashion phone, kao npr. 7200 i sl. To se kupuje da se pokaze na javnom mestu i kao takav gubi smisao, ako je jeftin ili nudi dobar odnos mogucnosti/cena. Neko shvata, neko ne...

Poslednja izmena:
Samo čekam da neko počne Vertu da poredi sa 6600...

Delimire, neobjashnjivo kako volish da se umeshash sa glupom opaskom...Prochitaj moj post, naveo sam vrlo jasno da ne vredi nichemu osim fenseraja, bash zbog extra izrade, a da telefon kao telefon sux-uje...

Sa druge strane, neko je pomenuo vertu...Taj telefon je finansijska investicija, ne samo shmekeraj...Vertu je iz dana u dan sve skuplji, a ovo ce za dva meseca da koshta 300 evra manje...

Poslednja izmena:
mitnick je napisao(la):
Delimire, neobjashnjivo kako volish da se umeshash sa glupom opaskom...Prochitaj moj post, naveo sam vrlo jasno da ne vredi nichemu osim fenseraja, bash zbog extra izrade, a da telefon kao telefon sux-uje...

Sa druge strane, neko je pomenuo vertu...Taj telefon je finansijska investicija, ne samo shmekeraj...Vertu je iz dana u dan sve skuplji, a ovo ce za dva meseca da koshta 300 evra manje...

pa bas ce moto v3 da drzi cenu vise nego ostali upravo zbog svojih karakteristika(mislim na izradu i dizajn) dok ce ostali telefoni biti pregazeni sa novim (bolje kamere, funkcije itd) . Jedna nokia 8910i( cini mi se da je oznaka ) koja je isto kao bila od titaniuma je kostala do pre par meseci 500 eura , sad je vise nema u prodaji ( a imala je ekran u 4096 boja, banalan primer)

Ma uzmite symbian telefon to je prava stvcar,preporodio sam se od kada imam 6630

Čemu takvi jednosmerni saveti? Valjda je jasno da se ne lože svi na Symbian i da su nekome važniji dizajn ili veličina, zato i postoji više kategorija telefona.
Evo ja, recimo, tako ružan i velik telefon kao što je 6630 nikad ne bih nosio, a njegov OS i najbolja među tragičnim kamerama me slabo interesuju ;)
Što se V3 tiče, izrada je definitivno dobra, samo što ja ne volim telefone na preklop...

Nazad
Vrh Dno