Šta je novo?

Motorola RAZR HD / MAXX HD

pshnd

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.01.2011
Poena
335
Nisam nasao temu za ova dva telefonceta, pa rekoh da doprinesem. :)
Posto vec neko vreme koristim RAZR, bacio sam pik na RAZR HD kao najverovatniji sledeci izbor. :)

Pa GSMArena kaze:

GENERAL
2G Network - GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network - HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network - LTE 700 / 800 / 1700 / 1800 / 2600

Announced - 2012, September
Status - Coming soon. Exp. release 2012, Q4

BODY
Dimensions - 131.9 x 67.9 x 8.4 mm (131.9 x 67.9 x 9.3 mm RAZR MAXX HD)
Weight - 146 g (157 g RAZR MAXX HD)

DISPLAY
Type - Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size - 720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density)

Multitouch - Yes
Protection - Corning Gorilla Glass

SOUND
Alert types - Vibration, MP3, WAV ringtones
Loudspeaker - Yes
3.5mm jack - Yes

MEMORY
Card slot - microSD, up to 32GB
Internal - 12 GB storage, 1GB RAM

DATA
GPRS - Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
EDGE - Class 12
Speed - Yes
WLAN - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetooth - Yes, v4.0 with LE+EDR
USB - Yes, microUSB v2.0

CAMERA
Primary - 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
Features - Touch-focus, geo-tagging, face detection, image stabilization
Video - Yes, 1080p@30fps
Secondary - Yes, 1.3 MP

FEATURES
OS - Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich), upgradable to v4.1
CPU - Dual-core 1.5 GHz Krait
Sensors - Accelerometer, proximity, compass
Messaging - SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
Browser - HTML, Adobe Flash
Radio - No
GPS - Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java - Yes, via Java MIDP emulator
Colors - Black, White
Active noise cancellation with dedicated mic
Splash resistant
microHDMI port
SNS integration
Google Search, Maps, Gmail
YouTube, Google Talk, Picasa integration
MP3/AAC+/WAV/WMA player
MP4/H.263/H.264/WMV player
Organizer
Document viewer/editor
Voice memo/dial/commands
Predictive text input

BATTERY
Standard battery, Li-Ion 2530 mAh (3300 mAh RAZR MAXX HD)

motorla-razr-hd.jpg

Koliko mocno izgleda Razr HD..

agree , ali sto ga vise gledam , sve vise mislim da je do odsjaja.. ali motorolu inace respectujem kao proizvodjaca fonova, narocito zato sto nisu toliko maintreasm kao samsung i ostali... :p

bata87, I lol'd! XD
Bolje poredjenje nisam do sada cuo. :D

Sto se tice RAZR HD-a, stvarno odlicno izgleda i svidja mi se sto nisu mnogo promenili velicinu, a ekran je dosta veci naspram originalnog RAZR-a. Meni je inace dosta privukao paznju i RAZR M, kom su ostavili 4.3" ekran, ali su ga neverovatno smanjili. Bas su napravili "full screen phone", a meni je taj model trenutno jedan od najlepsih telefona. :)

Poslednja izmena:
U svakom slučaju je lepša od s3, ali je garant užas za držanje u ruci.

Uf, kako bih isposedovao RAZR HD, doplatio bih i 200€ za njega, uz svoj Gnex. Premocno izgleda tel, a verujem da je i u radu tak'i...

U svakom slučaju je lepša od s3, ali je garant užas za držanje u ruci.

Sto mislis da je los za drzanje? Znas kako je originalni RAZR super za koriscenje, a dosta je "ostriji" od HDa. :)

Dzaba sve ove divote vezane za RAZR HD, kad je njega prakticno nemoguce uzeti u Evropi, a koliko vidim uskoro ce tako biti i sa ostalim modelima, jer se Motorola polako povlaci iz Evrope i Azije. Steta...

Bas i pogledah na nekim nemackim, svajcarskim i austrijskim sajtovima - samo na jednom ga ima i kosta 600 CHF... Malo je ipak mnogo.

Ok, ali ovo sto ja nadjoh je u startu 490€, a i Svajcarci cak odbijaju koji posto poreza. :)

I dalje je to mnogo skupo. U odnosu na nexus dobiješ lošiji softver i lošiju kameru. Izrada, baterija i procesor/grafika su bolji. Ekran je verovatno isti.

Da, ipak su to ogromne pare. Da je do 400€, mozda bih i razmisljao da ga vijam, ovako nista.

Prevashodno mi se, inace, dopadaju build, lepota i naravno - brutalna baterija.

Poslah mail mt:s-u: ne nameravaju da nabavljaju ovaj telefon, bar ne u skorije vreme. Stjetica...

Ne mora da znači. Mts ionako uzima telefone koje niko neće, ili koji preteknu. :D

sto ih nisi u toj poruci pitao da li ce i kada ce dobiti nexus 4 :)

Pre mi se uzima RAZR HD od N4. :)

@Tetsuo
Ma, ovaj model nece, kako stvari stoje, preteci nigde u Evropi... :D

Možda u Evropi bude neka slična Intel verzija, mada mala je verovatnoća.

Postoji Razr i, nadam se da će uskoro stići do nas.

Kazu da nije kompatibilan (Intelov procesor) sa nekim aplikacijama. Mada, meni je svakalo RAZR HD bolji.

Drugarica je u Nemačkoj uzela razr i. Oduševljena je. Imala je milestone ore toga i nije ga gotivila uopšte.
Negde sam čitao da je Intel kompatibilan sa 95% aplikacija sa marketa, tako da o tome ne mora da se brine.

Meni bitno da je kanadska verzija zapravo international, pa cu nju vijati. Nudi je Rogers Wireless provider.

Ako ima nekoga u Kanadi, ko bi bacio oko na ebay, neka javi. :)

Procitah na MS forumu da ga mozda mt:s nabavlja - moze li neko to da proveri, sto pre? Molio bih lepo, jer bih ga uzimao preko druga iz Amerike, pa da ga ne njakam ako ce mt:s dobiti uredjaj. Hvala najlepse!

pitaj ih na twitteru, obično odgovaraju da li je neki model u planu ili ne

mironiko, video sam bas malopre post na MSu. Iscimacu kevu kasnije da proveri posto radi za mts (jeste da ne radi "u", ali i "za" je sasvim dovoljno za izvlacenje informacija). :)

Sjajno psyhound, hvala! :)

Info iz prve ruke, od likova zaduzenih za nabavke u mts-u: ugovoreno je za nabavku RAZR HD i RAZR M telefona koji stizu u mts od nove godine. Tacan datum ne znaju ni oni. :)

Ok, hvala za info! :)

Vec sam poslao kes drugu u Ameriku, ali ako ne uspe da uzme tamo za te pare koje poslah (oko 340e, iz Kanade, gde se prodaje internacionalna verzija - kod nas ce sigurno biti vise na oglasima dosta dugo) vijacu ga vamo nesto kasnije... :)

Nazad
Vrh Dno