maxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2014
- Poena
- 565
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Optički internet
Sve je relativno, jer od korisnika zavisi šta mu treba i kako će koristiti telefon. Više puta sam navodio da lično sve više cenim jednostavnija rešenja, jer nemam slobodnog vremena da se bavim raznoraznim podešavanjima, cinculiranjima... Ali sve je ovo moj lični stav.A Google nema svoj bloat? Samsungove aplikacije neuporedivo bolje rade i nisu tako siromašne kao Google-ove.
Sve što mi treba je fluidnost i pouzdanost. Postoji nešto što se zove i stvar navike i često je do subjektivnog osećaja ako koristiš UI nekog proizvođača jako dugo, jednostavno navikneš.
Više puta sam navodio da je Smart connect odlična aplikacija za istovremeni rad i sa telefonom i kompjuterom i da tu Motoroli samo Samsung sa S serijom i Dex aplikacijom može izaći na crtu. Ali tu aplikaciju tzv. napredni forumski korisnici ne koriste skoro uopšte, već se sve svede na "naprednu" upotrebu društvenih mreža i eventualno po neku obradu videa.
Takođe Guglove aplikacije na telefonu su sinhronizovane sa onima na kompjuteru, pa ako koristiš Guglov radni prostor onda to ima i smisla i upotrebljivu vrednost.