U čemu ga tačno šije?Motorola polako pada u zaborav. Ja samo jednu osobu oko sebe znam koja ima taj model telefona, mislim generalno na Motorolu, ne na ovaj telefon. Meni se operativni sistem isto ne sviđa i toliko jeftino deluje, da džaba sve što kažu da je čist android i slično kada ga Samsung UI šije za doručak.
Što sam stariji, sve više cenim jednostavnost, a u slučaju Motorole i odličnu fluidnost. Probaj smart connect za poslovnu upotrebu. Odličan alat koji svaki dan koristim.U izgledu operativnog sistema, to jest UI. Na oko mnogo lepšei nije dosadan. Meni se kod Motorole samo sistem ne sviđa. Nekako je siromašan i jednostavan. Kao da su ostali zaglavljeni u vremenu pre 10 godina.
U zaborav 🤣🤣🤣 Pre cu uzeti Motorolu nego precenjen Samsung sa ocajnim baterija 🤣🤣🤣Motorola polako pada u zaborav. Ja samo jednu osobu oko sebe znam koja ima taj model telefona, mislim generalno na Motorolu, ne na ovaj telefon. Meni se operativni sistem isto ne sviđa i toliko jeftino deluje, da džaba sve što kažu da je čist android i slično kada ga Samsung UI šije za doručak.
Imam Edge 30 ultra godinu dana, a sta bi to dobio sa Edge 40 pro ?????????U zaborav 🤣🤣🤣 Pre cu uzeti Motorolu nego precenjen Samsung sa ocajnim baterija 🤣🤣🤣
Imao Edge 30 Ultra,jurim Edge 40 Pro. Motorola zakon 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Meni iskreno deluje da se Motorola diže, jer sa ovim telefonom su ozbiljno poremetili konkurenciju, kad na sve to dodamo i pakovanje i neku ok cenu, mislim da će ozbiljno poljuljati tržište ako ovako nastave.
Videćemo, al nadam se iskreno da će se još neko pojaviti na ovoj tržištu i poljuljati Samsung. Nisam još probao Nothing, al planiram u narednih par meseci da uzmem i njihov telefon.
Kod nas se zna samo za Apple i Samsung, mada i Xiaomi ima lojalnu bazu korisnika (mislim da je to pretežno mlađa populacija).Ti misliš Samsung se samo pojavio jedan dan i to je to? Nije, prošlo je mnogo vode Dunavom i dosta godina dok nisu došli na ovaj nivo, ogromna ulaganja, velika mašinerija marketinga tek posebna priča. Ko je kod nas čuo za Motorolu van ove teme ili foruma? Niko, pitali bi da li oni još postoje? Iako lično mislim da su im telefoni kvalitetni, kada bi i hteo neki da kupim i probam bilo bi pitanje kome da prodam ako mi se ne svidi, naravno odustanem jer niko ne voli venčanicu. Motorola ima dve opcije, jedna od njih da krenu kao nekada OnePlus, cena dole i vrh hardver.
Ti želiš konkurenciju u top segmentu, ali treba da znaš da većina korisnika u Srbiji kupuje telefone do 300 eur. Na sreću, u nižem i srednjem segmentu se baš lepo kolju i ponuda je sasvim pristojna.Niko to ne kaže, ja samo želim uvek da vidim konkurenciju, pogotovo kad se 1 brend osili. Drago mi je što postoji i Apple i Samsung, isto kao što postoji 1+, Nothing i ostali, al bih voleo da se pojavi i neko treći, veoma jak, kao Huawei što je bio.
To se neće dogoditi, jer svako ko pokuša da pomrsi poslovanje uspešnih i vodećih kompanija bude sasečen u korenu u vidu sankcija, da mora na kraju da posluje sa gubitkom i prodaje firmu. Kao što je bilo sa velikim i starim brendovima telefona. Ko god je krenuo da prednjači u nečemu, sasekli su ga i ugasili. Tako rade uspešne kompanije i bolje što je tako kako bi se oslobodili kineskih telefona koji nisu baš za naše tržište, a i cene su im krenule na gore...Ja želim konkurenciju svuda, jer je to jedini zdravi način poslovanja. Ne gledam Srbiju, jer tu mi odavno mnogo stvari nije jasno, gledam globalno, mora da se pojavi novi Huawei i pomrsi im svima račune.
A uspesne kompanije ne koriste u naplati proizvoda iz Kine? Konkurencija je zdrava u svim delovima drustva jer ovde se pokazalo da su apple i samsung bezobrazni i svakom generacijom iz minimalne tehnicke karakteristike koje poboljskaju povecavaju cene, a to to povecanje crna ne prati povecanja plata svih radnika u nizu za taj proizvod vec samo vlasnika akcija i nekog menadzmenta.Tako rade uspešne kompanije i bolje što je tako kako bi se oslobodili kineskih telefona
A Google nema svoj bloat? Samsungove aplikacije neuporedivo bolje rade i nisu tako siromašne kao Google-ove.Mislis nema bloat kao Samsung?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari