Šta je novo?

Motorola One Vision

drdekzar

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
225
Motorola je pod sloganom "Uhvatite Noc" predstavila novi telefon Motorola One Vision.

Telefon je opremljen sa mocnom dual kamerom od 48MP sa vestackom inteligencijom i Quad Pixel tehnologijom.

Ekran dijagonele 6.3" Full HD+ CinemaVision (21:9) omogucice vam da uzivate u filmovima i igricama.

Procesor Exynos 9609 GPU Mali G72 MP3

Memorija 4Gb/128Gb

Baterija 3500 mAh punjac TurboPower 15 W

Benchmark je uradio Unboxing https://www.youtube.com/watch?v=fTmrGBy5KyI pa je uradio i test https://www.youtube.com/watch?v=tiPd14hEtr0

Detaljne specifikacije se mogu pronaci na https://www.motorola.com/rs/sr/products/motorola-one-vision

Telefon bi trebalo da se nadje u prodaji u narednih nekoliko dana po ceni od oko 330e

Poslednja izmena:
^Moj brat se dvoumi između One vision i Moto g7 +. Ako si koristio oba (vidim da često koristiš Motorole) možeš li da ih uporediš? Naročito bateriju.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk

Koristio sam G7 plus kratko i meni je One Vision dosta lepsi to je prvo sto je na mene ostavilo utisak. Baterija je moze se reci ista, bukvalno(izdrzace ceo dan i zahtevnijim korisnicima).Kamera night vision jako lepo radi svoj posao, na G7plus sam koristio Gcam i sa njim su dnevne slike bile odlicne, ja sam bio zadovoljan i nocnim ali One Vision je po mom ukusu bolji. One Vision garantuje update naredne tri godine sto isto daje prednost.
Meni ipak na prvom mestu dizajn i night vision

Sent from my motorola one vision using Tapatalk

Hvala. Mene kopka kako se ponaša taj Exynos na 4g, na kome će biti veći deo dana.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk

To je isti procesor koji se nalazi i u Samsungu A50.
Vidim da ljudi brinu za bateriju ali kazem ti izdrzi ceo dan i kod zahtevnijeg koriscenja.

3500mah baterija bi trebalo bez problema da izgura dan. Ja na pocophone sa 4000mah izguram dan i ostane oko 50% baterije na kraju dana. Pricam za mesovito, wi fi i 4G.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Poco ima SD, to je druga priča što se tiče baterije.

Motorola One Vision vs Xiaomi 8? da ne otvaram pitanje u sta kupiti? kamera mi je prioritet. ako su tu negde priblizno da se ne dvoumim. dobro bi mi legla uz mts ugovor. a trenutno imam mi a2 koji uz gcam daje ok ali ne i fantasticne slike

Dnevne slike Motorola One Vision odlicne, a nocne brutalne. Ako ti jos odgovara MTS nema tu mnogo razmisljanja.
Nisam koristio Xiaomi pa ne mogu da dam komentar za njega....
Imas temu u delu sta kupiti pa mozes videti i slike sa One Vision postavio sam link ka mom profilu

Proslo je vise od mesec dana od predstavljanja od strane Benchmark redakcije i telefon se u Srbiji ne moze kupiti nigde osim MTS uz ugovor sto sve ostale sa postojecim ugovorima i vezanostima sa drugim operaterima onemogucava u kupovini.
Malo neverovatno. Sta se desava sa Motorola Srbija? Gigatron cak nema ni jedan model Motorola telefona u ponudi.

Planiram da uzmem ovaj telefon pa me interesuju utisci nekoga ko ga koristi, kako se ponaša u svakodnevnom radu. Prešao bih sa iphona manje više ne bitno samo me interesuje svakodnevna upotreba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam uzeo telefon u mts-u. Koristim ga više od mesec dana i prezadovoljan sam. Baterija izdrži ceo dan bez problema, uz telefon dolazi brzi punjač. Kamera perfektna, neverovatno kakve slike pravi u mraku bez blica.

Ja sam isto u mts-u pa kontam da i ja uzmem preko njih. Pa rek’o da se malo raspitam o telefonu posto nisam na androidi duži vremenski period.

Koristi android one, tako da si miran naredne dve godine sa updejtovima i tri godine sa bezbednosnim zakrpama.

Ka ga isto koristim od pojavljivanja i imam pozitivno misljenje. Telefon nije do sada nijednom nesto stucnuo ili seckao prilikom rada. Baterija dan opuseno izdrzi, imao sam update skoro koji je dosta uticao na rad baterije. Kamera kao sto je vec pisano odlicna danju i iznenadjujuce dobra nocu za telefon u ovom cenovnom rangu. Mts ga ima u ponudi, a uskoro stize i u Telenor...

Hvala na brzim odgovorima. I pomoći da odlučim.

Bio do poslovnice i uzeo telefon u bronzanoj boji. Izgleda fantastično. Jedino sto pola imenika sada nemam i svega ostalog. [emoji2962] valjda ću uspeti da prebacim sve te stvari koje mi trebaju.

Samo polako, vidi na iphonu ako moze da se sinhronizuje sve na gmail pa da povuces. Obavezno odmah uradi update ako ima sistema i svih aplikacija

Uradio update za ostalo ću se snaći nekako već sam zaboravio kako to ise na androidu posto ga sigurno nisam koristio 6-7 god.

Ima li negde kod nas da se kupi case za one vision da je tanji?
Dobar je onaj sto se dobija sa telefonom ali je mnogo lepsi osecaj kada se koristi bez njega. Nisam mogao naci nigde neki nillkin case.

Na Kupujemprodajem nema jos nista.

I ja sam gledao gotovo svuda ali nisam naleteo na nista da kazem pametno jedino na AliExpressu sto sam nasao nesto ali mi se ne ceka 20-40 dana.

Dajte malo vise i ovom telefonu kao i o kne action koji je malo bar sto se kamere tice unapredjeniji model
Ima li ga neko ,iskustva licna me zanimaju najvise
Mane i vrline

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ja telefon koristi 2 meseca. Prezadovoljan. Najveća prednost telefona kamera, neverovatno dobre slike pravi. Night vision odličan, upoređivao sa kolegom night vision koji koristi note 9, oduvala ga motorola. Telefon ni jednom nije zabagovao, stabilan, do sada vec imao 3 apdejta. Baterija u normalnom korisćenju izdrzi dan bez problema. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.

Koliko izbacis Sot sa samo mobilnim internetom?

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Sot ti dodje Screen on time otprilike koliko ti izdrzi telefon sa upaljenim ekranom,imas u podesavanjima opciju da se vidi,ili gde vec kod.motorole
Zanima me s obzirom da.nema led notifikaciju ,kako znas da imas neka.obavestenja
Da li mozda postoji neka aplikacija za to ?

Sot ti dodje Screen on time otprilike koliko ti izdrzi telefon sa upaljenim ekranom,imas u podesavanjima opciju da se vidi,ili gde vec kod.motorole
Zanima me s obzirom da.nema led notifikaciju ,kako znas da imas neka.obavestenja
Da li mozda postoji neka aplikacija za to ?

Ovo je danas, uglavnom wifi, i preko Eon-a danas odgledao košarku naši protiv amera.
77f1263ecb7bb0aa0436b74131596b44.jpg

Odlicno,meni i vise nego dovoljno
Kako ide sa notifikacijama ,vide li se poruke ili mora da se upali telefon?

Ima telefon opciju "Peek dispay", na pomeranje telefona ukljuci ekran, prikaze sat, notofikacije, bateriju...
To nekako ovako izgleda.
9f538943f9066b506c48e86c9d7e3902.jpg

Nazad
Vrh Dno