Evo sličica od tel. moje žene. Kuoljen u vip-u.Pogledajte prilog 284819
Moze li jos neko da proveri da li je i njemu ekran kriv sa ove strane.Kupio komsija polovan, sve je super osim ovoga
Screen on.Ne vidi se najbolje, mozes li da ukljucis ekran i onda da napravis fotku kao na poslednoj slici
Nikad nije kasno. Poenta je da će telefon dobiti najnoviju verziju OS-a i gomilu zakrpa, tj. da ima podršku proizvođača i da će dugo biti upotrebljiv i pouzdan uređa. Ja inače gledam samo klot droide i bitno mi je samo da je podržan od strane proizvođača što duže. Što se upgrade-a na A11 tiče, Motorolin spisak je sasvim na mestu. Nokia je tu počela malo da vrda. AliNegde sam procitao da u Q2 dolazi android 11. Neki drugi Moto modeli dobijaju u Q1.
Po meni je sve to previse kasno. S obzirom da je cist Android treba medju prvima da dobije kao Pixel.
Kod mene još uvek nema te nadogradnjeU petak sam dobio dugo ocekivanu nadogradnju na Android 11.
Ukoliko ti je telefon još uvek u garanciji odnesi ga u ProMobi servis...nema veze da li je telefon kupljen preko operatera ili u nekoj radnji, verovatno se senzor pokvario....U poslednje vreme imam problem sa otključavanjem telefona otiskom prsta. Naime, čitač ne reaguje. To talno random. Ako restartujem tel, sve bude ok neko vreme pa opet ne radi. Jel ima neko ideju šta je?
Stvarno? Bas cudno.Kod mene još uvek nema te nadogradnje
Ukoliko ti je telefon još uvek u garanciji odnesi ga u ProMobi servis...nema veze da li je telefon kupljen preko operatera ili u nekoj radnji, verovatno se senzor pokvario....
Koristio sam Motorola telefone pet godina, jedino sa prvim Moto G i Moto One telefonom nisam imao probleme...
Na Moto G6 plus mi je požuteo ekran pri kraju garancije, na Moto G7 plus mi se nadula baterija i iskrivila ekran isto mesec dana pred kraj garancije, na Moto One Action su mi menjali matičnu ploču pa opet telefon nije hteo da radi normalno ako nema 4G signal, da bi odjednom naprasno proradio...tako da ti je moj savet da telefon odneseš direktno u ovlašćeni servis i popraviće ti to u veoma kratkom roku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari