Šta je novo?

Motorola Mpx200 VS E398

Spirit, za 2002-jku trreba za svaku poruku podešavati
kod 2003-jkoe će da ti šalje samo za nove poruke a za reply/forward neće
to sam već napisao na drugom mestu ;)

VladoA, odličan link ;)

Poslednja izmena:
Nema veze sa karticom, mislim da mu pri samoj instalaciji treba dosta mesta, tako da ako imas malo memorije na samom telefonu bice da je do toga!

@Moma: Glup delivery report, zar ne?

Spirit je napisao(la):
Nema veze sa karticom, mislim da mu pri samoj instalaciji treba dosta mesta, tako da ako imas malo memorije na samom telefonu bice da je do toga!

@Moma: Glup delivery report, zar ne?
Ne znam mozda, worms za resurse, trazi oko 6MB, sto nema sansi da imam na telefonu i njih stavim na karticu, a drugi deo instalacije (ne znam kako bi ga nazvao), trazi oko 4MB i to sam probao i na kartici i na telefonu da "pohranim", ali ne radi...

U svakom slucaju hvala cheers!

Videcu da skinem neku drugu verziju (ova je Worms_PPC_EN_HEX_1.0.4d)...

Poslednja izmena:
Juce mi se zaglupeo telefon, pogubio se spisak programa za deinstalaciju, pa reko da ga ponovo flashujem... I onako je zasluzio malo ciscenja posle silnih instalacija i isprobavanja

I rekoh ajde da probam da instaliram neki drugi ROM, umesto ovog najnovijeg, cisto radi probe kad ono... Sa ovim najnovijim mi je baterija drzala jedva jedan dan, ne racunam noc, (ajd da ne gresim dusu, uz gomilu cackanja i pustanja svega i svacega) a sa Supermoto2 i GSM fix-om mi drzi od juce popodne i sada je tek na nekih 73% !!! Znaci razlika je vise nego ocigledna, zar je moguce da toliko utice verzija ROM-a, sa tim sto su obe Win Mobile 2003?

Dodushe,sada nemam onaj znak G za GPRS, ne znam u cemu je stvar, ali zar je moguce da on moze toliko da crpi bateriju? Nemam drugo objasnjenje, sve ostalo je isto, i dalje ga retko ostavljam na miru :D

Sve u svemu, zadovoljan sam fonom, pogotovo kako funkcionise sinhronizacija sa kompom i outlook-om, jedino kada bi negde nasao rezervnu bateriju... Da li je neko nesto uspeo da iskopa, ne mogu da verujem da i pored toliko prodatih Mpx-a ne moze da se nadje glupa baterija. Ne mora da bude ona veceg kapaciteta, moze i obicna, ajd ako neko ima neki info nek mi shibne PM

Nazad
Vrh Dno