Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

Uzeh Moto G (16GB) pre neki dan u Becu za 199e. Dobio punjac na poklon, na granici mi vratili 22e na ime poreza... na kraju ispadne 177e, divota.

Drugarica iz Spanije je uzela ovaj telefon, pa me pita koja je najbolja futrola za njega. Ako vam nije problem da mi odgovorite, posto znam da je ovde teško naći. Ona tamo moze preko neta da poruci. Hvala unapred

Stigao sestri telefon. 8gb dual sim placen 165e. Fantastican je, osim kamere. Jedino mi krivo sto ne uzeh i sebi jedan :)

Mnogo agresivno uklanja sum, a sa njim i detalje...losija je od galaxy s keca, sa njim sam uporedio

Screenshot_2014-04-01-00-44-14.png
Ja se prijatno iznenadio :)
Nesto preko 2h Screen on time.

Pa koristiš li ti telefon? :p

pa nisu svi ljudi kao ti gibo, malo muvanje devojčica preko vibera, malo slušanje 2pac a, malo igrica, i naravno da će brzo da ti ode baterija..(verovatno je puniš 2 puta na dan) :)

Poslednja izmena:
Najmanje :d

Koristim ga za ono sto mi je potrebno :)
Iskreno sam se bojao prelaska na novije telefone kad sam video da ljudi jedva sastave 1 dan.
Sad mi sve jasno :D

И ја сам се плашио исто,али батерија на овом телефону је сјајна.
Узгред буди речено,да неко нема помоћ када је слање SMS порука у питању ? Не знам колико имам слободних карактера. Default апликација ми дели поруке на две када пређу одређени број карактера.
Коју апликацију ви користите за слање порука ? Хвала.

Узгред буди речено,да неко нема помоћ када је слање SMS порука у питању ? Не знам колико имам слободних карактера. Default апликација ми дели поруке на две када пређу одређени број карактера.

Textra definitivno najbolja po meni :D

WiFi always on, BT on, 3G on. 1h 35min screen time i 42min voice.

Prilozi

• Screenshot_2014-04-05-21-30-40.png
    Screenshot_2014-04-05-21-30-40.png
    148.7 KB · Pregleda: 303
Koristi stock aplikaciju slobodno, jer ona broji svo vreme ,samo sto pokazuje broj preostalih karaktera tek kad ih napunis 150 - onda iznad poruke krene vidljivo da odbrojava preostalih 10. Probaj ,ziva istina . :D

Poslednja izmena:
Vec par dana je kod mene, kupljen u Hermesu na Zelenjaku, dual 16GB i moram priznati da je jedina mana ovog telefona neujednacena, da ne kazem lihvarska cena u odnosu na zapadno trziste a po sve ostalo za sada stvarno nemam primedbi. Brz je, veoma lepog ekrana, meni je cak i kamera vise nego dobra. Narucio sam futrolu i zastitnu foliju preko aliexpressa za njega, nadam se da ce stici po Uskrsu, samo da ga sacuvam do tada :smash:

100 i nesto dolara skuplje nego u US. Ja sam uzeo neki oklop koji stiti i ekran, ko zna kakav li je, tel stize tek u maju

Napokon je i meni stigla motorolica iz Nemačke.

Prvi utisci su odlični.
Kvalitet izrade je solidan. Trajanje baterije prijatno iznenađenje!
Odziv odličan.

E sad jedan problemčić ali verujem da mi možete pomoći.
Kako mogu instalirati srpski jezik odnosno tastaturu (swype)?

Nesto interesantno. Nisam dugo restartovao telefon. Kada sam juce to uradio, sacekalo me ovo :

[YOUTUBE]MZHRxXlhKB4[/YOUTUBE]

Хтео сам да узмем овај телефон, међутим пред саму куповину у радњи видех да не подржава српски језик :(

Претпостављам да је српски доступан у ГПЕ верзији, али ја сам заинтересован за дуал сим варијанту (XT1033), а за њу изгледа још не постоји РОМ који има српски и у коме раде оба сима.

Српски је највероватније присутан у фабричком РОМ-у, али је сакривен из листе језика у опцијама. Разлог је можда тај што телефон није предвиђен за наше тржиште, па се Моторола није потрудила да додатно преведе своје апликације и надоградње Андроида на српски. Ако је ово случај, српски језик у осталим апликацијама би требало да ипак може да се активира неком апликацијом као што је MoreLocale 2 (захтева рут). Постоји и алтернатива без рутовања, помоћу усб кабла и андроид СДК.

Људи, ако је неко расположен да провери и извести овде да ли је српски (и у ком %) на овај начин доступан на Мото Г, био бих му веома захвалан, а вероватно има још људи које занима ћирилица :)

Хвала и живели!

Je l zna neko gde da iskljucim prediktivni unos prilikom kucanja na ovom telefonu, ako sam krenuo da otkucam, recimo, povratnu zamenicu SE da mi ne ubacuje SENT pa onda moram nazad da bih potvrdio ono sto sam hteo? Gledah u sms settings, ali ne videh to.

Da ti nije upaljen spell checker?

Raskacio sam i spell checker, ali i dalje kad krenem da pisem poruku nas glagol 'je', na primer, automatski prebacuje u engleske zamenice 'me, 'he' pa opet nazad da bih potvrdio to je...

Nazad
Vrh Dno