Bas tako. Nema fiskalnog, samo paragon blok (ili kako se vec zove)... Ako nesto bude ceracemo se...
Nego jel ima neko problem sa variranjem signala? Stavio sam ga na 3G, glupo mi je da ga spustam na 2G. Stock Motorolin rom, nista nisam dirao
To što će prodavnica možda da na**be kupcu neće popraviti telefon. Uostalom, da na**bavaju, čisto sumnjam da bi u 2014 godini imali radnju u centru grada gde mogu tako da posluju.Jedini ko može da na-j... jeste prodavnica pošto ne izda fiskalni. Kupcu samo treba dokaz da je kupio tu-i-ti, a za to je dosta i blok račun.
To što će prodavnica možda da na**be kupcu neće popraviti telefon. Uostalom, da na**bavaju, čisto sumnjam da bi u 2014 godini imali radnju u centru grada gde mogu tako da posluju.
pa na proslom nije. u celom stanu mi je signal bio u fulu. ucitacu sutra GPE rom pa cu da vidimKakvo je stanje sa drugim telefonima u toj oblasti? Varira li njima signal?
Ako se već odlučiš da kupuješ u takvoj prodavnici, budi svestan da lokal u centru Beograda koji konstantno posluje godinama drži neko ko može da podmaže gde treba da ga ne diraju.To što će prodavnica možda da na**be kupcu neće popraviti telefon. Uostalom, da na**bavaju, čisto sumnjam da bi u 2014 godini imali radnju u centru grada gde mogu tako da posluju.
Ima neko dual sim verziju..?
S3.Ovo cudo ili Galaxy S3?
A kako si mu ti pomogao ovim?Zašto si uopšte stavljao pa vraćao?
Ovo cudo ili Galaxy S3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari