Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

Telekoplus za 209€ ili 24.5k rsd,tako se ne piše 209€ na srpskom,ali valjda imaju oni svoj digitron.To je za singlsim,dualaim je 30-ak € skuplji

Hm, pa ovo i nije tako loše!
Ps
Kako mu radi gps?

licno testirao moto g protiv s2,s3,s4. s2 i s3 primetno sporiji, s4 sporiji pri otvaranju veceg broja aplikacija, samo poneka igrica prilikom inicijalnog ucitavanja je s4 brza.

Uzeo je pre 3 dana, 195e na Z.Vencu, Hermes. 8gb, nije GPE... Otkljucao bootloader, rutovao ga ali nisam stavio ni jedan rom. Samo sam iskljucio da mi ne pokazuje ono obavestenje o otkljucanom bootloaderu. Baterija je stvarno odlicna blizu 5h son, vise nego sto sam ocekivao, ekran izuva a za punjac sam uzeo neki od prestigio tableta ;)

@bobrda
Jel single sim? Bolje da jeste, onda može cm...
Šta je gpe?

Google play edition verzija.

Poslednja izmena:
Ajd' da probam da ti pojasnim, a da te ne zbunim previse.

Google svake godine predstavi mobilni sa nekim partnerom(HTC,Samsung,LG), to je Nexus. On ima potpuno cist android, kako ga je google napravio.
Google play edition telefon, je neki model telefona koji je nesto priblizno tome a ne zove se nexus. Dobija update mnogo brze nego regularna verzija i isto je cist android, bez kostumizacije od proizvodjaca.

Uzeh Triax punjac od 2A. Za 60 min napunio je tacno 60% (baterija je bila skroz ispraznjena pre punjenja). Dalje nisam pratio ali znacajno je brze nego sa dobijenim punjacem.

I ja se opasno razmisljam da uzmem ovaj tel...najmanji je problem to sto nije gpe, ubacis gpe factoty image i to je to...

Ja sam skinuo gpe rom ali ne vidim razlog da ga ubacim kad lepo radi. Mozda samo Fauxov kernel da probam :D Inace Motorola nema vise od 2-3 svoja programa, tako da nek ostane.
Sta sam primetio varira mi signal, verovatno je do radija ali za sad ne znam koji da ubacim.

Uzeo je pre 3 dana, 195e na Z.Vencu, Hermes. 8gb, nije GPE... Otkljucao bootloader, rutovao ga ali nisam stavio ni jedan rom. Samo sam iskljucio da mi ne pokazuje ono obavestenje o otkljucanom bootloaderu. Baterija je stvarno odlicna blizu 5h son, vise nego sto sam ocekivao, ekran izuva a za punjac sam uzeo neki od prestigio tableta ;)

Kolika je garancija na 1 ili 2god?

Ima li ko problema sa igricama? Skinuh sa torrenta asphalt 8 i prebacim onaj folder u android/obb ali kad krenem da instaliram aplikaciju pojavi se da ne moze da se instalira... Takodje CRC racing sam uradio isti postupak i instalirao sam je ali kad je pokrenem jednostavno mi trazi da je skinem sa playstore i ako sam skinu full verziju sa torrenta. Moze li bit da ima problema sa ART virtuelnom masinom, jer sam se prebacio na njega.

Pa skini sa Play store-a što skidaš sa torrent-a?

Zato jer kad je otvorim na playstore javlja da igrica nije avaible za moju drzavu...

Poslednja izmena:
I asphalt 8 isto...

Nijesam ja u SRB trenutno pa zaro mozda...evo sa 1 mobile skidoh ali opet kaze apk not installed

Probaj preko VPN-a onda. TunnelBear npr

Nazad
Vrh Dno