Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

Meni na KitKat fali hrpa opcija. Nisam imao naprimjer postotak baterije, dugme za GPS, dugme za rotaciju... i još hrpu opcija. Rješenje sam našao sa xposed&gravity.
E sad, ako si prešao na US KitKat, da li je on drugačiji od mog UK??? Odakle se može skinuti??

Nije drugaciji nego je stigao mesec dana pre UK, i jedina razlika je sto gore levo nemam ime operatera. ART mi je prioritet trenutno od xposed. Za sve ostalo pravac xda ;-)

Da li ima kod nas nekih case-ova (hardcover ili silikonski)?
Ili moramo nesto preko neta (gde)?

Da li ima kod nas nekih case-ova (hardcover ili silikonski)?
Ili moramo nesto preko neta (gde)?

Ja sam kupio na ebayu neki jednobojni bez one crte u obliku S sto je sad najcesce za 2 i nesto $ i odlican je, dosta bolji nego sto sam ocekivao. Cak mi je stigao iz Kine neverovatno brzo, tipa za 10 dana.

Naravno. :) Ja sam uzeo ovaj al vidim da su ostale samo ove zenske boje. Mozda neki drugi prodavac ima i druge boje. Ja sam uzeo crni i zadnja strana je vise mat i meni se iskreno bas svidja, nisam to ocekivao za 250 din.

Ljudi imam problem sa ovim telefonom. Ugasio sam ga, posle par sati upalio i posle onog logoa motorole samo crn ekran vidim. Moze da udje u flash mode i tamo stoje normalno opcije ali ne pomaze ni restart ni factory ni nista... Vidim da tamo i pise nesto kao Device is locked, Status code 0. Sto moze ovo bit?
http://postimg.org/image/9pm8r4i3z/

Device is locked se odnosi na bootloader ja mislim i to je normalno odnosno tako dobijes telefon kad ga kupis a za ostalo ne znam. Mozes da probas da ga flesujes.

Ljudi imam problem sa ovim telefonom. Ugasio sam ga, posle par sati upalio i posle onog logoa motorole samo crn ekran vidim. Moze da udje u flash mode i tamo stoje normalno opcije ali ne pomaze ni restart ni factory ni nista... Vidim da tamo i pise nesto kao Device is locked, Status code 0. Sto moze ovo bit?
http://postimg.org/image/9pm8r4i3z/

To je normalo, svi novi uređaji dolaze sa zakljucanim bootloaderom. Probaj kroz fastboot uci u recovery, i kroz recovery napraviti factory reset.
Obrati paznju na to da u fastboot modu sa VOL- izabires opciju a sa VOL+ potvrđivaš opciju, dok Power ON/OFF restarta uređaj.

Poslednja izmena:
Stigao mi update od nekih 10 mb, popravlja usb OTG i signal drop kod nekih modela gde je postojao problem...

Kako su poceli ovi iz motorole, dobijace update brze od nexus uredjaja :-D

Ne bih se kladio.. Pogotovu sto je sada motorola u vlasnistvu lenova a ne googla.. No vreme ce pokazati

Pa dobro ako nista ovaj model ima i GPE tako da opet ce biti brzi od drugih modela.

Svakako da bi trebalo da bude brži update, verovatno prvi posle nexusa.

Ih pa pogresi covek :)
Da li je stavljao neko gpe rom?

Ponovih se pre neki dan. Uzeo sam ovu dual SIM verziju sa 16GB i za sada sam zadovoljan. Odmah je uradio update na 4.4.2. Jedino sto mi se ne svidja je sto sam dobio punjac koji daje samo 500mA i to verzija za USA trziste (treba adapter) pa me interesuje koji kvalitetni punjac preporucujete? Recimo nesto sto daje 1.5A na 5V.

Sta ti znaci 1.5A ako telefon to ne moze da povuce?
Mislim da je taj punjac sasvim ok za bateriju tog kapaciteta.

^ 4 sata da punim telefon?

Ja koristim od Nexus 7 2A. Vidjao sam da ima na 1.2A sto je neka norma za ovaj kapacitet i charge ~2h.

Ponovih se pre neki dan. Uzeo sam ovu dual SIM verziju sa 16GB i za sada sam zadovoljan. Odmah je uradio update na 4.4.2. Jedino sto mi se ne svidja je sto sam dobio punjac koji daje samo 500mA i to verzija za USA trziste (treba adapter) pa me interesuje koji kvalitetni punjac preporucujete? Recimo nesto sto daje 1.5A na 5V.

Ja bih uzeo neki HTC-ov od 1A. Oni mi deluju najkvalitetnije. Mislim da snapdragon 400 moze da povuče max 1A.

Poslednja izmena:
2A ne moze sigurno povuci.
1A je sasvim dovoljno da se brzo napuni.

@Lukija Ne znam, nisam imao kontakt sa tim punjačem. Zar nemas neki od starog telefona?

Postoji li opcija narucivanja ovog telefona sa nekog online shop-a po normalnoj ceni odnosno nekoj koja nije duplo veca od one van drzave?

Ljudi, jel ima neke razlike izmedju dual sim i single sim verzija?
Gledam za sestru moto g i nije mi jasno kako su cene za dual sim (i od 8 i od 16 GB) nize od cene za single sim varijante...? Da napomenem samo da ne kupujem u Srbiji...

Poslednja izmena:
Ima kod nasih preprodavaca, ja sam hteo da kupim u US pa da mi donesu... Cena je oko 192$ sa taxom tamo a besplatno slanje za US. Ima na amazonu, ali se placa slanje za Srbiju + 30% carina i porez... Predobar telefon za te pare

Nazad
Vrh Dno