\Da napisem malo o fonu
Prvo velicina. Posto sam dosao sa zte blade-a, trebalo mi je malo da se priviknem na veci telefon. Sam telefon lepo lezi u ruci, zbog zakrivljenih ivica zadnje strane. Dosta lepse lezi od N4 koji je i malo siri i nema takav back.
Deluje dosta kvalitetno. Nema nikakvog krckanja i sl. Jedino sto malo narusava izgled i celokupnu sliku je zadnji deo maske koji deluje prilicno obicno.
Display je bolji nego sto sam ocekivao. Ima osetno lepse boje nego N4 (ali dosta slabiji ugao vidljivosti).
Baterija lepo drzi. Ja nisam neki zahtevan korisnik iz tog ugla.
Neke brojke, mrzi me da hvatam SS. Prvo punjenje (trenutno je baterija na 12%):
3d 3h 50m on battery,
Screen on time 2h 55 min.
Prilicno sam zadovoljan ovim. Videcemo kako ce se pokazati kad ga budem vise njakao.
Ovako generalno telefon leti, nisam primetio nikakvo stucanje ili slicno.
Kamera je prilicno losa, sto se da videti u svim review-ovima.
Okacicu par slika ako nekog zanima.
I da telefon je stigao sa 4.3. Cekam zvanican update na kitkat koji bi trebalo da je vec izasao![]()
Sve potpisujem osim update na kitkat . Cekam ga vec 20 dana ,smaram ljude iz Motorole direktno i ama bas niko ne zna da mi kaze kad ce izaci za retail De uredjaje.Da napisem malo o fonu
Prvo velicina. Posto sam dosao sa zte blade-a, trebalo mi je malo da se priviknem na veci telefon. Sam telefon lepo lezi u ruci, zbog zakrivljenih ivica zadnje strane. Dosta lepse lezi od N4 koji je i malo siri i nema takav back.
Deluje dosta kvalitetno. Nema nikakvog krckanja i sl. Jedino sto malo narusava izgled i celokupnu sliku je zadnji deo maske koji deluje prilicno obicno.
Display je bolji nego sto sam ocekivao. Ima osetno lepse boje nego N4 (ali dosta slabiji ugao vidljivosti).
Baterija lepo drzi. Ja nisam neki zahtevan korisnik iz tog ugla.
Neke brojke, mrzi me da hvatam SS. Prvo punjenje (trenutno je baterija na 12%):
3d 3h 50m on battery,
Screen on time 2h 55 min.
Prilicno sam zadovoljan ovim. Videcemo kako ce se pokazati kad ga budem vise njakao.
Ovako generalno telefon leti, nisam primetio nikakvo stucanje ili slicno.
Kamera je prilicno losa, sto se da videti u svim review-ovima.
Okacicu par slika ako nekog zanima.
I da telefon je stigao sa 4.3. Cekam zvanican update na kitkat koji bi trebalo da je vec izasao![]()
Hah, nisam znao za foru sa screenshotovima![]()
Na ranijim androidima je bila potrebna aplikacija koja zahteva root
@dinge
Preko oglasa na mobilnom svetu. Cena je bila 180e, full pakovanje, fabricki zatvoreno.
Може ли како ова апликација на Moto G??
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motorola.audiomonitor
Ne moze, ta aplikacija je samo za Moto X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari