Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

Danas sam ga koristio. Kolega doneo iz USA. Već mu je stigao kit kat. Na izgled ništa spec, ali za 200 dolara. Sjajan.

A ko ce nama da pusti 4.4 ,citav nas region zvanicno nema moto g ,svi ce biti na crno. Ne salim se ,stvarno ne kontam...

Poslednja izmena:
A ko ce nama da pusti 4.4 ,citav nas region zvanicno nema moto g ,svi ce biti na crno. Ne salim se ,stvarno ne kontam...

Nema to veze gde se telefon koristi, dobiće 4.4 kad se postavi na server sa kog povlači podatke.

Pristigla. :eyebrows:

Prilozi

• DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    802.2 KB · Pregleda: 460
Hvala. Jeste 8GB, stim sto sam ja trazio 8GB na amazonu ima i 16GB da se uzme.

Hvala. Jeste 8GB, stim sto sam ja trazio 8GB na amazonu ima i 16GB da se uzme.[/QUOTE

16Gb je morala da se ceka ,pa sam i ja narucio od 8 ,jer ce mi biti dosta. Al' nikako da dodje taj 24. XII , tad stizu moji gastarbajteri-izgoreh !

Poslednja izmena:
Koristim Moto G nedelju dana.Za sad sam bas zadovoljan. Ubacio sam mu sinoc onaj prepakovani kit kat, radi odlicno, nema nikakvih bagova za sada. Baterija drzi duze na 4.4, danas mi je izgurao preko 6 sati screen on time, bez iskljucivanja interneta. Telefon mi je stigao iz Nemacke(Saturn). Sve u svemu odlican telefon.

Stigla i moja :love: strava je.
Vec sam uspeo i da ostetim kuciste ,pa kontam da sam pojeo ogromno G...O sto nisam kupio i originalnu zastitu. Doduse porucio sam neku preko E baya ,al' ne lipsi magarce dok stigne...
Kakva su vasa iskustva sa isporukom robe sa E bay-a (vremenski)?

Poslednja izmena:
Ja cekam da mi stigne oko nove godine :). A za iskustva preko ebaya, zavisi, odakle stize?

Ja cekam da mi stigne oko nove godine :). A za iskustva preko ebaya, zavisi, odakle stize?

Iz DE , kao da ide iz Tunguzije . Veca mi je frka kad ce stici case ,nego kad sam cekao telefon .
Licim na Stevu Zigona u "Majstorskoj radionici" kada vozi auto u papucama , sta da se radi ,to je jace od mene . Skontali me drugari ,danas sam dobio SMS " Kako je danas Vasem telefonu ? " :lupko:

Postoji li u Evropi dual sim MotoG?

Sam sebi da odgovorim: dula-sim bice za indijsko i brazilsko trziste

Poslednja izmena:
Meni je sinoc kad sam ga prikljucio na punjac screen on time bio 6h i 30 min, mislim da je to stvarno korektno :D

Za one koji su narucivali preko grane, kakvo je stanje sa carinom? Jel' naplacuju, i gde i za koliko ste ga uzeli? :D

eBay UK, prosao sam malo bolje nego sto je retail cena a doneo mi ga je drugar licno. :)

Kako ostvariti garanciju? Ima li kod nas ovlašćenog Motorola servisa?

Mislim da nema motorola kod nas, tako da tamo gde je kupljen telefon nosi se za garanciju...

Jedan od zanimljivih komentara sa sajta gde je objavljena vest "thats like saying i can't wait for a mac with os x" :)

Koja je poenta GPE verzije?

Uzeo ga preko oglasa za 180e.
Javim utiske cim nadjem malo vremena da se poigram :)

moze da se kupi preko telekoplus,malopre izaslo na sajtu.cena samo 260e. preterali su sa cenom kao sto se ocekivalo.

Poslednja izmena:
Za te pare pre bi kupio nexus 4 nego motorolu. Sve u svemu dok mu ne padne cena na 200 e nema sanse da ga kupim iz principa!

I to 200e sa 2 godine garancije. Ima jaku konkurenciju, N4, SP, L9 II, ...

Uh, sad sam gledao, pa L9 II je manji telefon sa vecim ekranom, boljom kamerom, vecom baterijom. A po svemu sudeci kostace manje vise isto, s tim sto ce L9 II moci da se uzme preko oglasa od operatera sa ful garancijom od 2 godine. Da je Moto G 200$ a ne 200€ pa i ajde, ovako mi se bas i ne svidja vise :)

Nazad
Vrh Dno