***, godinu i po ima kako je telefon izasao i ti si ovde nasao da putas takvu nebulozu ?!Da li moto g xt133 ima opciju za video poziv?
Baš tako. Pisano je o tome u Moto G2 temi. Iskreno, ne vidim razlog da se ne odradi root kada je jednostavno...
Verujem da je na ovom telefonu lako poništiti root ako ti zatreba garancija. Nije da moraš da unlockujes bootloader preko HTC site-a ili da ima KNOX kao Samsung.Znam da jeste, ali još uvek nisam siguran šta ću sa ovim telefonom i zato neću da radim root, posebno ne dok je u garantnom roku.
Ako Lollipop ne popravi stvar (ako uopšte ikad stigne) verovatno će u oglase.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=333136Može neki link kako najlakše uraditi root na moto g 1
stigao,uradjeno, lepo radi za sada (imam ga oko 20 min) ,jedina glupost koju sam peimeto je da imam dva puta aplikaciju " photos " kada udjem u meni .
Hvala slom, reseno. Kako se tebi cini nemac posle sminke?stigao,uradjeno, lepo radi za sada (imam ga oko 20 min) ,jedina glupost koju sam peimeto je da imam dva puta aplikaciju " photos " kada udjem u meni .
Problem sa duplom Photos ikonicom se resava sa disable/enable Google+
1) Disable google+ (Click and hold the G+ appp icon and drag it to app-info and then click disable).
2) After that, re-enable and download updates for google+ again
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari