Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

@prle Sto ne probas soft reset ? Onda ces videti da li se problemi ponovo javljaju. Ako ih bude ,problem je hardverski.

Isto krci i kad se iskljuci. NEMOJTE DA APDEJTUJETE JER MI PORUKE KASNE PO 15 MIN.OD KAD SAM APDEJTOVAO
Колико ли је пута написано да је после сваког апдејта пожељно урадити factory reset...

dobar je update, sve radi ok
pored dialer-a i pauziranja videa ima jos sitnih poboljsanja, indikatori za sim2 nisu prikazani ukoliko nije ubacen sim 2

Kupio Moto G, odmah odradio update na KitKat, ali imam jedan problemcic.. Naime, prilikom slanja sms-a, kao i kad primim isti nema vise emotikona! Na primer, umesto :), ja lepo vidim dvotacku i zagradu? Grafickog prikaza vise nema.. Takodje, ni ovi novi emotikoni ne rade, dakle niti ih vidi primalac niti ja u istoriji poslatih poruka (ovo se delimicno da resiti podesavanjem SMS encoding sa 7-bitnog na automatic), ali problem sa "starim" smajlijima ostaje.. Ima li resenja (a da isto ne podrazumeva prelazak na neku drugu sa stock sms aplikacije)???

Skini Textru, i emoji plugin ili neku drugu sms app. Stock je ionako njesra.

Preporuka za textru od kada tu app koristim ne smem da pomislim na stock koliko je smešna u odnosu na nju.

+1 za Textru, a stock mozes da disable-ujes u podesavanjima

Na 4.4 ionako ne možeš da koristiš obe istovremeno, nego moraš da izabereš default...

Meni se od Textre više sviđa EvolveSMS, mnogo je lepša

Pa covek je rekao skini textru + plugin,a ako ne zelis taj kombo skini neku drugu sms app. Nije rekao da se koristi taj plugin sa drugom app.

^ Pa nisam ni mislio da koristim taj plugin uz drugu app, pobogu, ali sta ce da vidi kada takvu poruku primi neko ko ne koristi Textru?

Nije bitno da li koristi Textru, već da li ta sms app koju koristi ima svoj emoji plugin koji smajlije može da očita, a većina ima, tako da bez brige. ;)

^ Ok, thanx, to me je zanimalo - pitanje kompatibilnosti razlicitih pluginova..

Aad mi pade na pamet: kako poslati kontakt SMS-om? Naravno ako moze bez posebne aplikacije .

Odes u kontakte, klines na kontakt u gornjem desnom uglu share i onda putem poruka.

Da prostis ,share contact moze svim i svacim ali sms-om ne moze sigurno.

Od pre nedelju dana postao sam vlasnik moto g dual sim 16gb verzije i mogu reći samo reči hvale za ovaj telefon.
Pre njega sam imao S4, S3, S2, ... ali tek sam sad video šta znači čist android, bez svog onog samsungovog bloatware-a. Ovde sve leti kao podmazano. Ma ni da štucne, milina jedna zezati se sa ovim "mališom". Kad se setim šta sve nisam radio sa samsungovim cm i aosp romovima i uvek muku mučio sa awake-om kada je screen off - rezultat, baterija dosta slabija od stock romova.
Što se tiče bagova, ja nisam primetio niti jedan jedini!

Jedino što nakon updatea na 4.4.4 ne mogu da otključam bootloader! :d
Mnogi na netu prijavili su ovaj bug (koji su priznali i iz motorole) tako da traže fix za ovo.

Iskreno planirao sam da pazarim S5. Ubeđivao sebe par dana da je opravdano dati toliko novca za onu rugobu - na sreću presudio je zdrav razum.
Po mojim standardima ono je tako odvratano ružan mob, da me žao bilo da dam onoliko para!!! Kad pogledam onu kineskom lajsnu oko telefona svakog trenutka očekujem da zasvetle led diode (kao na starim kineskim dual, tri sim, telefonima - lajt šou za sve pare). :D

Ktech K3000TV_07.jpg

Sve u svemu ja sam prezadovoljan sa Moto G-jem.

Razmisljam se da uzmem ovu Motorolu. Kod nas u BIH kosta 145 eura dual sim 8 gb. Kolike su cijene u srbiji,i ima li ga u ponudi operatera?

hercegovac, ako ti je kamera prioritet - zaobiđi ovaj telefon! Po mom mišljenju kamera mu je ispod proseka.

Moto G US retail jos uvek nema update na 4.4.4, dok smo 4.4.3 dobili odmah kad i Nexus izgleda da cemo sada biti poslednji.

Moto G US retail jos uvek nema update na 4.4.4, dok smo 4.4.3 dobili odmah kad i Nexus izgleda da cemo sada biti poslednji.
Ne zuri, nemas zbog cega, ja imam DE retail 4.4.4 i nisam primetio nikakvo poboljsanje , baterija mi traje isto . Samo ne mogu da se setim koja me je verzija usrecila novim dialerom za retardirane.
Btw, valjda se sete kod androida 4XL da vrate sherovanje kontakata via sms .

Poslednja izmena:
Ja koristim textru za slanje sms poruka i moze da se sheruje ali je salje kao mms poruku

Da li se nekom dešava da ispadne sa mreže? Meni svakih sedam dana, izbacim i ubacim karticu i sve ok.

Razmišljao sam da zamenim Samsung Galaxy Core sa ovim telefon. Cenovno su oba kao neki mid-range telefoni, ali po svemu što sam pročitao ovaj telefon je mnogo bolji. Pre svega zbog stock androida. Da li neko može da mi potvrdi ovo?

Nazad
Vrh Dno