Šta je novo?

Motorola Moto G (2015)

[youtube]5tn_33RZBkQ[/youtube]

dobar fon. pogotovu sto ima moto maker opciju. odlicno bi bilo kada bi svi proizvodjaci krenuli stopama motorole

Posedujem drugu generaciju i super radi, ima gomilu romova i veliku podršku. Jedine mane su mu 1GB ram-a, mada nisam imao nikada problema sa multitaskingom i memorijom, manjak LTE podrške i relativno loša kamera. Koliko vidim i dalje drži cenu od 180-190e, što je previše po meni.
Nadam se da model 2015 sa 2GB ram-a neće biti puno skuplji od 200-220e, možda padne i neku upgrade 🙂
Super je i ova moto maker opcija, ali kontam da će me odrati na carini ako direktno od njih naručim, tako da ostaju samo kp i ostali sajtovi.

Poslednja izmena:
220$ je osnovni model 16/2 u usa. Plus motomaker na to.

Kad bi mogao da ocekujem da ovo stigne u Srbiju? Konacno za neke normalne pare da se uzme neki solidan telefon.

Jel zna neko kada ce ovo stici u Srbiju? Da li ce stici u skorije vreme ili da kupujem J5?

Kako radi model sa 1GB i jel ima potrebe juriti model sa 2GB?

Uzmi model sa 2gb, po svim testerima vredi doplate.

Apsolutno.

Da li neko zna ima li negde u BG-u da se kupi model sa 2gb ram-a? Trazio sam svuda ali sam zatekao samo model sa 1gb.

Poslednja izmena:
Da li je na kraju neko uspeo da nadje verziju od 2gb? Razmisljam da potrazim u Budimpesti, ako neko zna gde ima nek javi.

Nazad
Vrh Dno