Šta je novo?

Motorola Milestone problem

Challenger762

Cenjen
Učlanjen(a)
11.01.2014
Poena
170
Mislim da je crkao flet kabl jer samo u odredjenom polozaju se pokazuje slika na ekranu.

Ako neko zna gde mogu da nabavim deo ili popravim to molim da mi se javi ovde ili na privatne poruke. Ja sam obisao preko 20 servisa i niko ne moze to da mi resi.

Hvala unapred

Čim pokazuje sliku samo u jednom položaju, flet je u pitanju. Na žalost, kod nas nema delova za taj telefon. Svojevremeno je zvanični servis menjao za neki drugi model čim nešto otkaže (digitajzer, flet). Možda da pokušaš da nađeš i poručiš flet na eBay-u?

Iskreno da ti kazem telefon vredi oko 50e na trzistu tako da mi se ne isplati da narucujem iz inostranstva delove.
Djavo me terao da uzimam ovaj telefon ,hteo sam nesto jedinstveno. I stvarno je kvalitetno odradjen ,ceo od metala,tezak ,odaje ozbiljan utisak. Kupio sam ga pre nesto vise od 2 godine nov ,platio 25000din.
I sad je kao nov ,nema nigde ogrebotinu ali dzabe kad ne mogu da ga popravim.

Pa taj flet kabal moze kostati max 10$ pa kako se onda neisplati naruciti? Mislis zbog čekanja?

@Challenger762
Ima jedan na KP upao u vodu

Mali update:

Bio sam na Motorolin sajt da proverim da li je to deo koji trazim.
A oni su mi trazili IMEI, kad sam ga kupio ,gde, i na kraju broj telefona :)

Kazu da urade neki pre-log?? sta znaci to?
I kazu da je telefon verovatno dostigao end of life pa ce oni da mi ponude neko resenje?

Posle natezanja rekli su mi da to nije deo koji trazim i da im dam broj.

Naravno oterao sam ih u pm :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno