Šta je novo?

motorola L7

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
jako sam se zagrejao za motorolu L7 pa bi mi bile korisne neke napomene vezane za ovaj telefon, ili nesto bolje ako ima za te novce

pozdrav

a prodavac mi nudi E770 koju je bas bio prodao pa nije mogao da mi pokaze, ali kao nabavice, e sad E770 je jeftiniji tel od L7 a koliko losiji npr?

prozujah malo i cini mi se da je L7 ipak malko bolji telefon od E770, ipak meni 3G ne treba a na ovom modelu sam primetio da to ne funkcionise bas najbolje (suvise problema se javlja oko toga).

I dalje MOTO L7, sta jos?
Nesto sam primetio i nije mi najasnije kako funkcionise. Osvetljenje tastature se pali na foto senzor, ali da li to moze da se iskljuci. Ja ne bih zeleo da nocu kada legnem da spavam da mi telefon sija po celu noc i kapiram da tako trosi bateriju. Lako je ugasiti telefon nocu ali ja to ne radim.

A sta je sa kamerom, odnosno nikako da razjasnim jel' 1.3 Mpx ili 0.3 Mpx? Nasao sam vise razlicitih informacija i sada mi treba info iz prve ruke.

Sta je EDGE? I kako da znam da li model koji eventualno budem kupovao ima EDGE ili nema, jer sam negde pronasao da prvi modeli nemaju EDGE cip. Uostalim, ne znam sta je to i da li ce mi trebati ali nije na odmet da znam i taj podatak.

Poslednja izmena:
Tastatura valjda ne bi trebalo da ti sija celu noc, vec kada pritisnes neki taster, ako je mrak - upalice se, ako je dan, nece se upaliti. Kada ostavis telefon, tastatura se posle nekog vremena ugasi. Tako je barem na motoroli V3. Kamera mislim da je 0.3Mpx, ali nisam siguran.

Poslednja izmena:
Ne znam, samo sam video da ima taj foto senzor ili kako se vec zove, i da se na osnovu osvetljenja svetlo tastature pali ili gasi ako se recimo okrene prema nekom izvoru svetlosti... Mozda postoji neka opcija u telefonu da se ovo ugasi? I trip mi je da kad god stavim telefon u dzep on sija kao novogodisnja jelka, pa bat. ce svisnuti tako brzo... Rekao bih takodje da je kamera 0.3 ali sam ponegde naisao i da pise 1.3 ali ne treba svemu verovati sta pise...
Sta je EDGE i kako da saznam da li doticni model u prodavnici ima to? Ako pitam prodavca ili ce me masno slagati ili nece znati.

Da li je moguce da malo ljudi ima ovu MOTO? U neku ruku to mi se svidja, ali ako je razlog to sto je tel. los onda bedak...

U bre sta panicis oko tog osvetljenja...Kad ne koristis telefon svetlo se gasi ko kod svakog telefona... kad ga koristis on ce preko senzora odrediti dal' da pali osvetljenje tastature ili ne. Kad zakljucas tastaturu pri pokusaju otkljucavanja ce da se upali osvetljenja. Tako je na svim motorolama sa foto senzorao sto ne bi bilo i na L7 a za EDGE konsultuj Wikipediu, uglavnom neki protokol za brzi transfer podataka...

Ima li ovaj telefon poziv na glas?
A sto se EDGEa tice i ja sam citao da ce u kasnije primerke ovog fona biti ugradjivan isti.
Da li su poceli da ga ugradjuju ili jos ne pitanje je sad.

Nazad
Vrh Dno