Šta je novo?

motorola i veganska koža

agasoft

Cenjen
Učlanjen(a)
26.01.2017
Poena
155
Imao sam u rukama G85, koji ima zadnji deo od veganske kože i taj osećaj dodira tog materijala mi se dopao. Vidim da Motorola sve više to forsira i možda se odlučim za neki takav model u budućnosti. E sad, meni je sve to lepo na dodir, ali koliko to može da traje? Ne razmišljam na način da mi telefon traje deset godina, ali sam od onih koji nikada ne nose nikakve maske na telefonima koliko god da su telefoni jeftini ili skupi. Telefon nosim uvek u džepu bez ičeg drugog i spuštam ga na obične radne površine. Moji telefoni nikada nisu isloženi nekim teškim radnim uslovima. Mišljenja na internetu su vrlo oprečna. OD toga da je veganska koža glupost i da posle pola godine propadne, do toga da može da traje godinama. Nemam ideju koliko godina sa ovim telefoni postoje, ali ako neko ima telefon sa veganskom kožom duže od godinu, voleo bih da mi napiše da li je ostala bar približno ista. Vidim da se ovo dodaje i na nekim premium telefonima, pa me to ipak navodi na neko razmišljanje da neće za godinu dve baš potpuno propasti.

Ne moze to bez maske.

Od toga da je veganska koža glupost
Glupost jeste, a koliko će trajati, zavisi od tebe. Teško da će se posle godinu dana ošteti značajno, a posle 3 može i bilo koji drugi materijal da ne liči ni na šta. Možeš i da staviš masku sa zadnje strane, a možeš i da zameniš tu stranu novom za par godina, ako ti se ne bude sviđalo

Ne moze to bez maske.

A šta je tačno poenta ovog videa, kupujte staklene telefone jer oni nemaju mana?
Vegan leather je u stvari plastika, i kao takva ništa nije manje legitiman materijal za leđa telefona od metala ili stakla.

Bitno je samo kako se održava i da li je podložan razvoju bakterija koje mogu ili da razgrade leđa, ali i kako podnosi znoj.
Kalsična plastika/staklo uvek mogu ga prebrišem alkoholom i skinem sve nečistoće i ubijem sve što je na površini.

Evo iz prve ruke na edge 40 nemam nikakvih ostecenja osim na uglovima telefona, pretpostavljam od stalnog stavljanja i izvlacenja iz dzepa pantalona. Oko godinu i 3-4 meseca je kod mene. Napravicu fotku kad budem imao neciji fon da pozajmim.

Vrh Dno