Šta je novo?

Motorola g85 5g ili edge 40 neo

trip

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2014
Poena
275
Pozdrav, interesuje me sta je bolje uzeti od ova dva telefona, ne razumem se puno iphone sam korisnik pa mi je bitno sta je i u cemu je bolji jedan od drugog? Na oko i na brzinu su mi dosta slicni, iz prve mi deluje da g85 ima svetliji i cistiji ekran kao i da mu je kamera manje mutna 😬
Sta je preporuka od ta dva? Hvala

40 Neo je ipak malo bolji, mada bih dodao još novca za 50 Neo (42k din. trenutno u F/A1 prodavnici).

40 Neo je ipak malo bolji, mada bih dodao još novca za 50 Neo (42k din. trenutno u F/A1 prodavnici).
Meni to uz ugovor pa imam neki veliki popust da iskoristim a cene su im priblizne. Znaci nema greske koji god da imaju od ta dva posto su slicni da uzmem?

Prelistaj ipak Neo 40 temu, čisto da se uveriš kako radi telefon, da li ima nekih softverskih problema itd.

Pre 2 meseca sam bio u sličnoj dilemi, i izabrao bih 40 Neo, ali se onda pojavio 50 Neo po ok ceni pa sam naručio taj model, jer je ipak malo bolji, plus ima telefoto kameru. Majka je veoma zadovoljna telefonom za ova 2 meseca. A i 40 Neo bi trebalo da radi veoma slično, jedino što nema telefoto kameru, ima veću bateriju i malo veći ekran. Na papiru deluje kao ok telefon, i ipak bolje od G serije.

Ipak sam uzeo g85 5g koristicu ga kao rezervu. Uporedjivao sam ih jedan pored drugog i ekran mnogo lepsi na g85 sto se tice boja i svetlosti, kao sto je i ivica manja tj onaj okvir.

Ipak sam uzeo g85 5g koristicu ga kao rezervu. Uporedjivao sam ih jedan pored drugog i ekran mnogo lepsi na g85 sto se tice boja i svetlosti, kao sto je i ivica manja tj onaj okvir.
Dobro si postupio, G serija je dosta pouzdanija od svih ostalih Motoroli.

Realno za ovaj cenovni rang je ekstra telefon, ekran, izrada, fluidan je dosta, kamera je korektna u dnevnim uslovima cak i dobra, stvarno slabo se razumem u androide mozda u ovoj ceni ima neki bolji honor ili xiaomi. Ali dizajn i koliko je tanak telefon sa ovim edge ekranom je stvarno top.

obzirom da nema zasebnu temu, zna li se koliko verzija androida će da dobije moto g85?

Vrh Dno