Šta je novo?

Motorola G200 5G

AcaN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
330
motoG200.jpg

Moto G200 5GSpecs
DISPLAY6.8-inch, FHD+, 144Hz, LCD, 396 ppi
SoftwareAndroid 11
ChipsetSnapdragon 888+ 5G
GPUAdreno 660
RAM8GB
Storage128 / 256GB
Battery5,000mAh battery, 33W
Back Camera108 MP, f/1.9, (wide), 1/1.52", 0.7µm, PDAF + 8 MP, f/2.2, 119˚ (ultrawide), 1.12µm, AF + 2 MP, f/2.4, (depth)
Front Camera16MP f/2.2, (wide), 1.0µm
Network2G, 3G, 4G & 5G
Sensors1. Fingerprint
2. accelerometer
3. gyro
4. proximity
5. compass
6. Google Assistant

Sa 6.8" teško da može biti savršen gledajući iz mog ugla. A uglova je mnogo...

Možda ne savršen, ali će verovatno biti best buy varijanta, kako okreneš. Za te pare, teško da može bolje.

A lože se klinci za igrice i to... Pusti ih. Nije loš, no za moj ukus totalno pogrešna koncepcija. U midrange telefon su stavili flegšip procesor. Ko se loži na antutu i slično, za njega je verujem ovo idealno... Nego povuče te to kad vidiš procesor i onda očekuješ da ostalo isprati to a kažem zapravo je procesor tu uljez. Svakako ja nisam hteo 888 da uzimam, 870 se pokazao kao mnogo razumniji izbor i mrvicu se nisam pokajao. Čak i ovde mislim da bi sa 870 i 39.990 bio bolji izbor.

Iskreno, SD888(+) su previse za vecinu, 144hz je super, ali trosi bateriju, plus je IPS, nije amoled, brada je velika, kao i ceo telefon...bukvalno cigla...ne znam, ja ovaj fon u zivotu ne bih uzeo...da ne pricam o dizajnu...motorole su mi jedne od najruznijih telefona... :)
Ja bih voleo da vidim mali telefon sa 90hz ekranom, sd870, 8gb rama i nekim pristojnim kamerama i da baterija traje jedan dan.. :)

Iskreno, SD888(+) su previse za vecinu, 144hz je super, ali trosi bateriju, plus je IPS, nije amoled, brada je velika, kao i ceo telefon...bukvalno cigla...ne znam, ja ovaj fon u zivotu ne bih uzeo...da ne pricam o dizajnu...motorole su mi jedne od najruznijih telefona... :)
Ja bih voleo da vidim mali telefon sa 90hz ekranom, sd870, 8gb rama i nekim pristojnim kamerama i da baterija traje jedan dan.. :)
Pa šta onda tražiš ovde i komentarišeš?
Imaš novu G seriju mislim da ima telefon oko 6,4 incha.
Moj g100 je malo uži od mnogih modela i super je za jednu ruku zato sam ga i kupio a plus što je extra sa SD870

Cigla??? Xaxaxa tebi ne bih dao ni Motorolu bebicu. Idi proveri vid,lose vidis.Imas male ciglice,iPhone igračke i Samsung S21 Ultra pa znalce veliki uzivaj.

Bas tako. Telefon je duzi a uzi,i ne izgleda kao da ima 6.8 inca. Ja sam razmišljao o S21 Ultra ali necu,ne vredi 850 e.Ovaj nije toliko losiji a kosta vise od duplo manje. Ni G100 nije los ali ovaj je noviji i vredi tih 10000 vise. Za prosečnog korisnika taman.

Ova tema je dokaz da se narodu ne može ugoditi.

Ljudi su u 400€ stavili najbolji chipset danas i naravno ne valja jer je preveliki. Da je 6 inča bilo bi: a što je toliko mali, mogli su da stave da bude veći.
Sve ima svoje mane i prednosti, valjda je to jasno. Svako bira šta mu se sviđa. Dobro je da imamo izbor.

Mislim da ljudi koji hejtuju LCD ekran na keca nisu videli LCD ekran na Mi 10T telefonima, koji mnogi ne samo korisnici nego i tech recenzenti smatraju boljim od svakog amoleda u srednjoj klasi. Ljudi po automatizmu misle da je svaki amoled bolji od svakog lcda. a nije baš.

samo cu reci AOD , a ko je na to navikao mozes mu das i najbolji lcd uzalud je.

Ljudi, saberite se, ovo je postalo gore nego na mondo komentarima.
Elem, jel zna neko koliko nita mu je ekran?

Mislim da ljudi koji hejtuju LCD ekran na keca nisu videli LCD ekran na Mi 10T telefonima, koji mnogi ne samo korisnici nego i tech recenzenti smatraju boljim od svakog amoleda u srednjoj klasi. Ljudi po automatizmu misle da je svaki amoled bolji od svakog lcda. a nije baš.
Slazem se, iako koristim amoled na visoj srednjoj klasi ima lcd ekrana koji su fenomenalni

Ja bih voleo da vidim u praksi to. Ne toliko loš amoled nego toliko dobar IPS :) Evo taj konkretno spominjani Mi10T(Pro). Prijatelj ima njega. I zaista, kad ga gledaš ovako solo, odličan ekran. Međutim onda stavim Edge 20 Pro pored i jasna razlika se vidi. A ovo je sve samo ne najbolji ikada oled ekran.

E sad on topic, G100 je pokazao da takav uređaj itekako ima smisla i prolaz na tržištu ako je cena okej. Sasvim je logično da ima naslednika. No ukusi su različiti, meni je Edge 20 mnogo kompletniji uređaj. A isto koštaju.

Ko dira Motorolu ,sunce li vam ...
To su najbolji telefoni danasnjice
Hahaha salim se naravno
Eto ja preskocis e20 pro zbog 2 stvari prva je always on screen,a druga preskup uz moj paket ,zaista su mi a52s dali povoljno nisam mogao da odbijem
Da je g200 tada bio u ponudi ,ebem li ga pa tacno bih se posvadjao sa njima za bolju cenu uz paket
Meni ne smetaju veliki telefoni ,naprotiv A52s mi malen nesto
Mislim da ovaj model vredi tih novaca ,definitivno jedna od najboljih kupovina

Licno mislim da ce se ovaj telefon prodavati k'o alva sto bi rekli. Daje full specifikacije kao i xiaomi ali za razliku od xiaomija daju 5x bokji softver, maltene stock iskustvo.
Meni licno jedina zamerka velicina, ja sam pogresio sto sam kupio telefon on 6.7 inca, ne igram igrice i ne gledam filmove tako da za moje potrebe 5.8 ili 6.1 je full ali eto..
Mislim da ovaj tel ima publiku, ko gleda video sadrzaj, klinci koji vrte igre bice ludi za ovim telefonom. Ubola je motorola, nema sta

Al' ste me napali... :D
Da li je telefon dobar...jeste...da li odgovara svakom...naravno da ne... :D
Telefon koji je visok skoro 17cm vise nije telefon, nego je tablet, nebitno sto je uzak...o dizajnu da ne pricam...realno je telefon ruzan... :D
A komentarisao sam zato sto mi se moze, ovo je javni forum i svako moze da kaze svoje misljenje...iskreno, nemam nista protiv telefona, ali lako je u ogromno kuciste ubaciti komponente koje se mnogo greju, koje mnogo trose i roknuti 5000mAh bateriju...ajde da vidim jak kompaktan android telefon, kome baterija traje duze od dan. :)

Nego, kakva je Motorola sa softverom u odnosu na konkurenciju?

Vrh Dno