- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Pazarih danas ovaj fon a stari Desire HD ode na dobos. Za ovih par sati koriscenja nisam bas nesto odusevljen. Prvo sto mi je palo u oci je katastrofalna kamera, al dobro ajde nisam ni ocekivao nesto previse. Slike su mutne i tamne. Zumiranje slika u galeriji radi toliko sporo da imas osecaj kao da zumiras sliku na windowsu 98 bez instaliranih drivera za gpu (ali bukvalno). Stvarno ne znam u cemu je fora, animacija zumiranja ide bukvalno u 5 frameova ako ne i sporije, ma odvratno za videti. Mozda je ta galerija deo motoblur interfacea koji svi toliko pljuju, nemam pojma... Inace 2.3.4 je na njemu, upravo sam ga rootovao sa PetesMotorolaRootTools_v1.07 - strasan alat, odradi root za 5 min i ceo proces je automatizovan. Telefon je inace (ne racunajuci zumiranje slika) munjevito brz i stvarno se oseca da je u pitanju 1ghz dual cpu + 1024mb rama. Zvuk u slusalici je veoma dobar, prijem takodje. Ekran reaguje super, a sto se kontrasta tice meni je sasvim ok, ne znam zasto ga toliko pljuju... Jos nisam testirao Tegra GPU u igrama, ali trebalo bi da rastura sudeci prema reviewima na netu.
Ono sto me trenutno najvise interesuje je ima li nacina da nateram ovaj telefon u reverse tethering? To mi je od krucijalnog znacaja obzirom da trenutno nemam wirelles router a paket mi ne dozvoljava razmetanje za protokom. Svi HTCovi imaju ovu opciju (internet passthrough) a ovi motorolini slepci to nisu umeli da naprave. Na marketu sam nasao samo jednu trial aplikaciju koja ovo radi ali radi samo od 11 do 15h (wtf?!), tako da cu je odmah uninstalirati i baciti kletvu na developere iste![]()
Probleme koje si naveo ja nemam.Tako da mislim da ti je do softvera.Meni motoblur radi veoma brzo.Kamera odlicne fotke pravi od starta.