Šta je novo?

motoracer 3

hawk

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Da li neko zna kako doci do patcha 1.1 za ovu idiotsku igru?????
Patch je potreban da bi dobio meni tj pristupio promeni rezolucije komandi i slicno,jer toga u ovoj domacoj verziji nema!!!
Naravno nas serjski broj ne moze biti od koristi na download sekciji na zvanicnom sajtu jer su smradovi uveli zastitu da
samo vlasnici originalnih cd eova mogu skinuti patch!!!

Ako neko zna drugu foru neka javi!!!!!!!

Ja ti mogu reci da se ubih pre nekoliko dana trazeci na netu i ne nadjoh nista..... Inace, patch se instalira kao Quick time 4.0 i 5.0.
Prvo skines instaler koji skine posle ostalo.

Mislim da ce se u neko skorije vreme pojaviti piratska verzija MR3 V.1.2 sa patchom na CD - u.....

Mada, ako oces da igras u vecoj rezoluciji od defaul -a, ne verujem da ces bez GeForce 3 i nekog dobrog AMD - a igrati.
Kod mene se na 1 ghz intelu i asus - ovom GTS 2 vuce prilicno. Mozda 30 - 40 fps zavisi od scene...

Pazi,Obisao sam i ja sve moguce sajtove i NISTA!

Poslao mi je neki momak iz Australije sa nekog od foruma na kome sam okacio temu, da nam patch ne vredi jer nemamo original CD.

Mada ja bih ipak probao taj MR3_update.exe!

Mnogo ih je prko koji su mi slali milove za savet posto vecina takodje "vozi" CRACK ovane verzije!Neverovatno a kod nas hoce da uvedu originale!?

Sve u svemu,da liznas kako da se na tastaturi izvedu akrobacije
u TRIAL u ako se ne varam?

SaleFX

Ja sam deinstalirao MR3, nemam sada vremena da se igram, ali mislim da su neki od tastera iz reda iznad space - a zaduzeni za skok i dizanje motora...
Ustvari, space je u nekim trkama za dizanje motora, a mozda "B" za skakanje preko onih skakaonica u Trial - u. Ja sam uspeo da se docekam lepo na zemlju i skocim daleko uz pritiskanje tog tastera, ali nisam dobio ni jedan poen...

Moguce da je taj pach ustvari precutna zastita protiv piraterije...... :)

Jel gledaj, klinac u USA ima GeForce 3 bez problema i nekog zesceg AMD - a, zasto bi igrao u 800 x 600 itd. kada moze lepo da ode i kupio igru, koja je ipak najbolja sto se tice motora za sada....

Meni MR3 ladno ne radi uopshte ??!?!
ni u win2k, ni u 98.....cracka nema ni na CDu ni na netu...koji mu je Q ????

da li si probao da sacekas kada startujes igru....

Neki kazu da moraju da cekaju i po pra mnuta da se igra startuje. Kod mene za pola minuta otprilike krene...

Pa mislim da sam chekao jedno 20ak sekundi, ali sam ponovo posle startovao nekoliko puta i nishta...uvek pukne mr3.exe, kao ono invalid operation.....potpuno ista poruka i u 98 i u win2k
u klubu mi kazu da im radi, i da probam druge drajvere....al sad gotovo..vratio sam ga :)
probacu neki drugi put

Daj Driver- u, nemoj se predavati. Mislim, napravi dual boot, ja za igre koristim samo 98 i nista vise. I tako ce biti bar jos godinu dve.

Igra je stvarno fenomenalno odradjena, ko voli bilo koji oblik trka, ne bi smeo da propusti....
Pogotovo sto nista drugo i nema da se igra od trka a da vredi ternutno.

ista stvar i kod mene - na xp-u ne radi uopste.

kada sam samo zbog te u?/#"!! igre instalirao i win me i cekao 2 minute da se igra ucita (posle ona dva filmica) nije htela.....sta da radim??

Vrh Dno