Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ajmo jedan brzi savet : Da li da uzmem Moto G5 ili Honor 7 lite ?
Oba imaju vrline i mane ,kontam ista su klasa, neodlucan sam ,pa bih voleo vas da cujem.
Hvala
Na Moto G su bolje fotke. Testirao sam oba - na Honoru je jedino baterija bolja, posto je na Moto G relativno slaba. Pretpostavljam da ce tvojoj gospodji moci da izgura dan, tako da je to ok. Softver, kamera, utisak u koriscenju - sve na strani Motorole.
Ma da, običan G5, plus varijanta mi probija budžet. Dvoumim sam se između ova dva modela pošto mi je ivanbass preporučio honora a čujem da posle apgrejda na 7.0 telefon baš laguje.Koliko vidim, Moto G5 podržava quick charge,pa neka žena dosipa 😛
Još jedno pitanje- kakav je G5 što se tiče zagrevanja?(to niko nigde ne napiše 🙁 )
Nisam primetio neko vece grejanje tokom testa, ili se bar toga ne secam... Kazem, ako ne postoji zahtev za jakom baterijom, G5 mi tu deluje kao jasan pobednik. 🙂
Uuhhh....
Odvedem ja lepo ženu pa neka vidi šta se njoj sviđa. dodatne aplikacije mi nisu preterano važne,i onako ih sve pobijem i zaustavim, ali kamera joj je jako bitna,ako ne bude valjana ko će trpeti zvocanja... 😕