Šta je novo?

Moto C plus

wwwz

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2011
Poena
200
Ima li neko Moto C Plus? Intersuju me komentari, mišljenja, negativne strane ovog telefona...

Da li je ovaj telefon dobar izbor za nezahtevnog korisnika, koji ne igra igrice i slično, već koristi samo telefon i brauzer, uz par dodatnih aplikacija? Cena je dž uz paket.

Bice test za koji dan na Bench-u. :)

Nexus 5X Tapatalking

Stock android na Moto telefonima obecava, uz to odlicna baterija.....Mislim da je ovo odlican telefon za korisnika koga si opisao.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bice test za koji dan na Bench-u. :)
Aj, požuri, nemo' se razvlačiš :)

@ drdekzar: to sam i ja mislio. Bilo bi extra da ima 2GB RAMa, ali biće dosta i 1GB (dobro je što je storage 16GB, mislio sam da je 8).

Uzeo Moto C Plus za G-đu. Njeni prvi utisci su umereno pozitivni, uz glavni minus neosvetljeni tasteri Back/Home/Recent... Neobično: nismo našli kako da prebacimo sat da pokazuje 24h, umesto 12h.

Hm, verovali ili ne, ali Moto C Plus NEMA proximity sensor! Na Netu piše da je, nakon apdejta, moguće podesiti opciju da se ekran ugasi nakon početka razgovora, ali to je samo delimična zamena za nepostojeći senzor :(

Uzgred, ovaj telefon kod mene je apdejtovan (bar on sam tako tvrdi) i za sada nema te opcije :(

@wwwz
Već u dva navrata je Moto C Plus od 2 Gb bio na popustu u Win Win-u za 13 hiljada, sa kuponom od 3 hiljade. Smatram ovo najpovoljnijom kupovinom na domaćem tržištu, legalno, sa garancijom od 2 godine. Možda je bolja ponuda samo Ulefone S7 sa 2 Gb u Gigatronu za 7 hiljada, ali to je bilo samo za njihov rođendan i pitanje je da li će biti ikad više.

Pročitao sam sve na netu u vezi C plus, mane nisu strašne. Vidim da gašenje ekrana prilikom razgovora može da se reši u podešavanjima.

Posle par meseci korišćenja, kakvi su utisci tvoji, i tvoje g-đe?

Uzeo sam taj mob za majku iz slobodne prodaje, model sa 2GB rama. Došao sa Androidom 7-om, imao nekih 3-4 apdejta i više nema.
Ja sam ubacio nedostajuće aplikacije bez gugl naloga - galeriju i fajl menadžer.
Ekran je ekstra, ali stvarno ekstra. Izuzetno svetao i čitljiv, tač nema greške. Non stop uključen wifi (koji hvata kao blesav), obavi poneki viber razgovor, ponešto pogleda po fejsu, ne šalje poruke ili vrlo retko, priča klasično. Malo slika unučiće, i moj klinac joj ponekada mazne mob da se igra sa njim. Ne gasi ga noću i služi joj kao budilnik. Sa njenim režimom korišćenja, baterija joj traje po 10-ak dana (!). Par puta i duže.
Nema proximiti senzor (ništa čudno u toj klasi), ali se ekran sam ugasi po početku razgovora.
Jedina mana što kapacitivni dugmići nemaju osvetljenje, ali se naučila gde treba da dotakne i to je OK.
Dialer/contacts/phone app je siromašan po opcijama, nisam našao gde se briše (i da li uopšte ima) pojedinačni poziv. Mislim da nema ni automatsko uklanjanje - merdžovanje dupliranih kontakata.
Vremenska prognoza nema kao zaseban vidžet već u okviru sata, malo je sitna površina ali može da se potrefi i poziva klasičnu sekciju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno