Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Verovatno je vec bilo ali ja ga tek sad igram ,vidite kad predjem igricu znachi nema vise trka,i dalje mi neki odredjni deo procenta ostane da obavim a ne znam sta,jel ima neki pach ili nesto slichno? ili mi je zabo nfs?
Kako? H brate juri ko lud, carbon nemogu da instaliram jer nece d aprodje device compability,inache bi verovatno i njega igrao da je sve na low ..hvala za ovu ves "van price " ) a ako ne verujs pobaj sam na duronu ovom da igras sa giga memorije i ovom grafikom pa mi reci,bez uvrede..
Secam se da je kod drugara na athlonu na 900, 512 rama i ti4800se 128mb, doom 3 u 800x600 na mediumu, bio sasvim igriv, a njegova karta je sigurno duplo jaca a ima i giga rama, znaci znalo je po neki put da secne ali sasvim pristojno je radio(nikakav slide shou).
Blah samo vi zezajte,ako neko ne zna sigurno ne mora da izbacuje nove stoseve sa slajd shitowima i td..ima pise koliko % sam presao ali isto tako mi je pisalo da je igra gotova a idalje sam na 64%...i i dalje nisam to resio..
To je zato sto ne moras da odvozas sve trke i chelendze da bi mogao da izazivas rivale.Ako hoces da je zavrsis 100%,idi redom od rivala do rivala i pogledaj koje su ti trke ostale ne dovrsene(to su ti one gde nema kvacice pored tj. ikone ili ti oznake za trke su i dalje bele boje)