Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Sad nešto lopatom skidam prašinu sa police... I gle čuda, originalni CDovi sa muzikom iz prva dva dela filma... Baš budi uspomene... :D

Star Wars nije dignut iz mrtvih vec su samo napravili filmove od prve 3 knjige to jest zaokruzili pricu. To sto filmovi nisu bog zna sta, to je druga stvar.

Znaci da je Star Wars tek 2/3 gotov... Koliko se secam Lucas je celu pricu podelio na 9 delova od kojih su prvo izasla srednja tri :D

Tako nešto sam i ja pročitao davno.
I sad te poslednje tri epizode snime za 10 godina... I napravi se neko lood da gleda hronološki sve epizode...

meh, WTF, woow...

Jok bre... Sad sleduje 16 godina pauze... Sledece filmove treba ocekivati 2021, 2024 i 2027 :D (prva tri su bila 1977, 1980 i 1983, a druga tri 1999, 2002 i 2005)

Ja sam cuo pricu da ce sledeci SW filmovi biti smesteni u proslost, kada je Yoda bio mlad. Ma sta god da uradi Lukas ja cu da gledam, obozavam SW serijal, ovi novi delovi su OK, ali ovaj zadnji deo je objasnio...

1396305-ac00_super.jpg

Sub-Zero

Odvratan je:)

Kako su losa animacije pokreta i art style, ovo izgleda kao prethodna 2 MKa, samo sto je u 2.5d umesto u 3d.

Poslednja izmena:
Super sad mi je lakse kad znam na sta ce liciti igra, a sto se filma tice nova varijanta mi nimalo ne smeta

Uh, nisu me ubedili, nekako Tekken-oliko mi deluje za sad...

Sad jos samo da sacekam da se na shopto pojavi preorder :D Nadam se da ce u ovom delu vratiti jacinu Subzero-a na normalnu... U MKvsDC su ga toliko oslabili da si morao bas da budes dobar da bi pobedio, dok je Scorpion bio prejak... (doduse najzabavniji za igru je Joker, ali se on ne racuna)

To je TA vest :)

MK je umro za mene posle trojke, ovo bi moglo da me vrati na jednu od omiljenih igara u zivotu.

Plasi me ovo rotiranje kamere po potrebi, ja to ne volim, ostavio bi je zakucanu sa strane u old-school fazonu, mislim da bi bilo jos efektnije kod ovakvog vracanja korenima. Mozda (kao u street fighteru) toga ima previse u traileru, a u igri se redje desava, samo kod nekih specijalnih poteza, mada me i to nervira. A najvise me nervira osecaj da je malo falilo da naprave BAS ono sto sam zeleo.

Art style nikad vise ne moze da bude kao u prva 3 dela, jer je 3D grafika nesto sasvim drugo u odnosu na digitalizovane likove i sve ostalo, to nikad nece ponoviti, ali mogli su da idu na malo "ozbiljnije" i mracnije boje i kompletan dizajn.

Ali, kad pogledamo sta su radili u prethodnih sto delova, vest je super i ovo mora da se uzme makar u ime starih dana u prljavim igraonicama itd...

Poslednja izmena:
MK je bio dobar po tome sto sam mogao i voleo da igram skoro sa svim borcima, sto recimo u SF IV nije slucaj.. ako hoces da budes stvarno dobar moras da se opredelis za jednog, eventualno dva borca, plus podela izmedju Chargera i svih drugih.
Secam se da je Sub-Zero bio nesto kao Ryu u SF-u, za nijansu mozda bolji od svih ostalih i sa kojim je najlakse igrati..
SF IV je pun pogodak, a ovo mi ne deluje kao tako ozbiljan proizvod, vise kao uzimanje kinte na staru slavu, mada ne bi mi smetalo da me opovrgnu..

MK i Street Fighter (a i sve japanske tuce) nemaju apsolutno nista zajednicko, totalno je drugaciji pristup svemu.

MK je plenio atmosferom, muzikom, dobro osmisljenim likovima i "pricom" koja ih prati. Posle svega sto je pre toga vidjeno, nekako se instant svideo ljudima. Digitalizovani likovi su omogucili neke "ozbiljnije" fazone za to vreme, kompletan setting je takav, lokacije su bile vrhunski dizajnirane za taj trenutak, a gameplay je opet bio potpuno drugaciji od svega do tada. Mnogi pominju i da je to sto je bio "krvav" mnogo znacilo, ali ja ne mislim tako. To je interesantno samo klincima, a MK se svideo svima.

Gameplay u prva 3 dela je meni bio vrhunski, mogao sam to 24 sata dnevno da igram. Volim to sto se ne fokusira samo na udarce (a i taj nacin borbe mi je bio dobro osmisljen), nego i na sve ostalo sto znamo iz MK.

Tesko je te stvari opisati recima, svi koji su ga voleli tacno znaju zasto im ovi novi nisu bili dobri i tacno znaju sta hoce od "devetke".

Mislim da je sve dobro odradio u okviru moguceg, osim letece kamere koju ce svi u starom fazonu opet da pljuju.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Konacno!!!!!!!!!!!!!! :) Ovo cekam od trojke!!! Jedino sto mi se ne svidja u trejleru je ova budjava kamera!! Skroz je bzvz! Ne moze lepo da se vidi sta se desava.. Kada bi je vratili kao sto je bila u kecu, dvojci, trojci.. I ovaj tag team je potpuno bespotreban.. Suvise konfuzno i to nikada nisam voleo u tucama... Neka vrate i Kabal-a! :) Malo je bilo *******o igrati MK vs DC na xbox dzojstiku (krstic.) Za ovo bih pazario neki fensi dzojstik kao onaj sto je bio na Genesisu.. Perfektan raspored dugmica i krstic naravno za tabacine.. Najjaca vest ikada vezana za igrice!!! :D

Fantasticno izgleda!!! Kad se setim samo koliko smo vremena provodili po igraonicama, sa blokcicima da hvatamo beleske kako se radi koji brutality itd... :D

Cime vas je tacno odusevio ovaj trejler?
Ovo izgleda potpuno isto kao MK vs DC.

Molio bih modove da postove koji se odnose na igru prebace u temu Mortal Kombat 2010 a ovde ostave poruke vezane za trejler iz prvog posta.

Heh, nisam obratio pažnju sve ovo vreme da je tema u delu "Igre za konzole".
Inače trejler nema veze sa igrom, već je koncept kako bi budući MK film trebao da izgleda.

Vrh Dno