Pa pre 2 meseca je najavljen reboot MK filma tako da ovde nema dileme dal se radi o filmu ili igrici. Podrzhavam "realnije" okruzhenje ali onda pada Netherealm u vodu i sta se desava sa Shao Kahan-om i ostalima? Mozda samo planiraju odrade remake bez nastavaka i uvodjenjem sci-fi price....ali onda mi ovo postaje koliko dobar tolko i los film jer ce biti neka obicna tabacina....fight club anyone?
@sirNemanjapro
O cemu ti pricas

Remake Betmena je nesto najbolje sto je moglo da se desi franshizi....od loshe glume, smeshnih kostima i polu komedija price, pretvorili su film u mracnu i ozbiljnu atmosferu sto je retkost jer svi oce prilagode film klincima do 12 godina i da im njihovi super heroji budu tralalala.
Star Wars nije dignut iz mrtvih vec su samo napravili filmove od prve 3 knjige to jest zaokruzili pricu. To sto filmovi nisu bog zna sta, to je druga stvar.
Star Trek je isto odlican film, pogotovu za osobe kao ja koji sam vishe bio zadivljen SW univerzumom jer mi nekako ST uvek bio gay

Ali eto novog filma, odlicne akcije i avanture i meni se dopada.
Spiderman prvi film ajde da kazemo da je dobar jer dosad stvarno nisu mogli da naprave veran film o njemu bez ovako dobrih efekata. Ali zato nastavci bulja, limunada i tralala za malu decu kao sto sam spomenuo na pocetku posta.
Prvi MK film sada kada ga gledam jeste pomalo smesan ali idalje gledljiv a da ne pricam kada se pojavio, pa to je bre bio mega hit po celom svetu. A MK2 film je uspeo sve to da u*ere i nekako mi je ne jasno kako moze nastavak da ima 3 puta losu glumu i 10 puta losije efekte a tehnologija napreduje???